Népi összefogással le kell váltani a kormányt. Ezt az évet sem bírja így ki Magyarország, nemhogy még két és fél évet nyakunkon a FIDESZ_KDNP hazug törvénygyárával. Nem ezt akartuk, nem erre kapták a kétharmadot!
CSATLAKOZZ!
Minden jó érzésű honpolgár részvételére szükség van!
Azt elhiszem, hogy Te most jog- és létbiztonságban és szabadon élsz, de, hogy kiszámíthatóan azt kétlem, mert az még a vezéretek sem tudja, hogy éjjel mit fog álmodni. Mert, hogy rögtönözve és hirtelen gondolatoktól vezérelve irányítja az országot az biztos!
Na cukorka, csak nem tagja vagy a holdudvarnak?
Mert jelenleg csak ők élnek kiszámíthatóan és tervezhetően, bár szerintem már ők is marakodnak a koncokon, látva ezt a sok butaságot amit a nagy vezér elkövet...
Szerintem ezt az országot is ketté kellene osztani, mint koreát. Nyugaton azok a ... bolsilibsieuropaseggnyalók alakítanának egy önálló nemzetet, akik a "libatolvaj" Bajnait akarják miniszterelnöknek, keleti részben pedig a NagyMagyarNemzetiKonzervatívMagukatésegymástJólérző társadalmi réteg OrbánKedvesNemzetiVezetőnk segítségével alakítanák meg a MagyarNemzetiEgyüttműködőOrszágot Észak-Koreai mintára.
ez a topik is része a libatolvaj visszatérését előkészítő kampánynak, Bajnai "Nemértettünkhozzá" Gordon már az amcsik következő csicskajelöltje, mert míg gyurcsány a villás nyelvével egyszerre tudott keletre és nyugatra nyalni, ugyanakkor idehaza taposni, Gordon az összes ízlelőbimbaját a nyugati kleptokráciák kiszolgálására tudja majd fordítani..
Totimoti, mielőtt szénné égeted magadat, elárulok valamit:
"a Bajnai-féle műhely a kezdetektől az Egyesült Államok Demokrata Pártjához húzó baloldali-liberális agytröszt, a Center for American Progress (CAP) partneri támogatását élvezi.
...
A 2003-as alapítású CAP ötletgazdája Soros György magyar származású pénzember volt..."
egonka8
Ezt már máshol írtam, de most megismétlem: azt kívánom, hogy Te és barátaid élj úgy ahogy a többség él most viktor uralma alatt.
A többiek pedig kiszámíthatóan, tervezhetően, jog- és létbiztonságban és szabadon.
Az a baj a középhullámon való sugárzással, hogy nagyon költséges, különben többen használnák mert nagyobb a lefedettség de nem termelődik ki a költsége...
A Szabad Európa Rádió RH tartományban sugárzott.
Nem tudom,mikor láttam utoljára kereskedelmi forgalomban olyan készüléket,amelyik alkalmas volt erre a frekitartományra.....
Tudod hajlandó mindenért dupla árat fizetni csak szabad legyen... az a legfontosabb.
Mert most bárhová mehet a világba mint rabszolga, de sokkal jobb a határon belül szabadnak lenni...
egészen biztos vagyok benne , hogy a klubrádió ezt így nem hagyja abba , akármilyen megbuherált műrádió fog működni a helyén ..
mindamaellett egy újbóli média hisztériát /külföldi/ fog kiváltani
azzal együtt hogy sztem klubrádió működni fog ../akár a szabad európa frekvenciáján amit hillary clinton és ismeretlen usa alapitványok fognak pénzelni /fenntartani ..
elő kell szedni majd a parlament pincéjéből a rádió adásokat zavaró berendezéseket .
sztem ezzel is jó nagy bakot fog lőni az orbánmédiahatóság..
azt a rádiót ami egy lesz a sok közül eleinte a fanok miatt fel fog futni /mégha usa zenét is nyom .. magyar rózsa helyett , aztán vége lesz lassan mint a botnak ..
csak arra leszek akkor majd kíváncsi , hogy mi lesz akkor majd, ha nem fogja teljesíteni az éves túlvállalt befizetéseit .. milyen buherált csatornákon keresztül jut majd el az állami pénz hozzájuk hogy tudjanak teljesíteni ?
mert ha buknak, akkor kiderül seperc alatt hogy már az elején is hiteltelen volt az általuk befogadott pályázatnak az összegbeni megjelölésével a hiteltelensége ..
ha én 5 milliárdot igérek és nyomom orrba szájba billy idolt, akkor már nyertem is ? vicc és megint hülye az ország -mint megannyiszor már
Bajnait vissza miniszterelnöknek!
CSATLAKOZZ!
Minden jó érzésű honpolgár részvételére szükség van!