Ahogy lépegetünk felfelé egyre nagyobb forgalom ahhoz hogy még tovább jussunk a korábban 2019-ben beragadtak miatt. 130 fölé 100 milliós forgalom kell, 140 fölé 200-300 milliós, 150 fölé már több száz milliós kell hetente :D
Azt hittem a hírek valami emelkedést visz ma a papírba. Sajna senki nem veszi. Nincs bizalom már? Lehet. Az árfolyamot lehetne azért picit "kezelgetni"..:( A forgalom sajna nagyon kevés. Lehet lefele is menni akár .. Irány a jól ismert 118 Ft vagy a mágikus 88 Ft.
Szia. Igen legtöbbször így van. Kérdés hogy valaki karban tartja -e a szinteket? Különben csak nagyon kevés pénz és forgalom fog itt megmozdulni. Utána hiába a szép jelentések sorozata illetve az elemzői cikkek. Látva a korábbi történéseket a bizalom leépülne teljesen. Sok nyerőt
A vezetőségben vannak akiknek ez a mennyiség aprópénz. Lassan valamit kezdeni kell az árfolyammal. Számok nagyon szépek. Covid lassan lecseng. Az árfolyamban meg kell lassan mutatkoznia. Sok nyerőt
Köszönöm, ezzel én is tisztában vagyok, csak így hiányosnak érzem a jelentést, illetve az eladási volumenek nem minden esetben fordítódnak le lineárisan bevétellé, vagyis a sales report ideális "közkéznövelésre", mert a tényleges eredmények csak később kerülnek számszerűsítésre. . Ne haragudj, hogy nem látom optimistán egy ilyen jelentés előnyeit, de tipikusan az AW esetében a menedzsment elég sokszor "megtréfált" már bennünket kisbüfiket a különböző jelentéseivel, így van nálam némi bizalomhiány irántuk. Természetesen kész vagyok megkövetni őket, és bárki mást is, aki más véleményen van, amennyiben a pénzügyi eredményt tükröző számok megfelelnek az eladási volumennek.
AutoWallis Nyrt+topic