Valaszolok helyette talan a tapasztalat... Boccs hogy mas helyett irtam En egy kicsit lejjebb varom aprilis vegeig, de az nem jelentos. Pedig nem olvastam feel irasat.
Lehet savozad 230-250 kozott aki ugyes megjattsza. A kovetkezo hirig azert mar nem fog emelkedni szerintem. Mivel aprilis vegeig ha jol tudom ket esemeny lesz es hat az biztos hogy pozitiv lesz a 350-et el fogja erni, hogy utana mi lesz az majd kiderul. Ha valoban premium lesz aprilisban a spekak felhuzhatjak siman 400 fole.
1 h chart szerint mehet meg egy kicsit lefele kb 235ft korul lehet az alja.Aztan majd eldonti a moderator mert velemenyem szerint,ha az lett volna a cel akkor nem 246ft-ra lett volna belove a mai es a tegnapi zaro. https://www.tradingview.com/x/gMD7GMCw
Ott van riportban Veres ur mondta,hogy a Graboplastot lehetseges,hogy visszavezetik. Aztan,hogy uj cegbe viszik vagy esetleg ide az nem derult ki a riportbol. Vizsgaljak....
Azt latom,hogy tegnap es ma is moderalt zarot lathattunk ami pontosan 246ft-volt.Ma az utolso oraban megfigyelheto volt,hogy repkedtek az 50k-20k pakkok amit egybol atvettek. Szerintem ez a kozkeznoveles lesz de van mar ra vevo is az is lathato volt,hogy amint 248ft-ra emelkedett volna az arfolyam egybol betettek 20k pakkot 246ft-ra nem engedtek tovabb emelkedni. Valamiert visszafogtak es hutottek az arfolyamot de szerintem nem is baj a folytatast meglatjuk.
Ez pszcihologia. A nagyok ugy dontottek, hogy ide teszik az arfolyamot. Sokat ment a papir. Egy korrekcio siman johet 200-210 kornyekere, de itt is msradhat. De eros a hatter ugy hogy szerintem nincs semmi jelentosege ha lemegy. Itt az irany egyertelmu meg itt is bedzalhatsz, foleg ha hetfon lefelemegy. Szetintem nincs kockazat a papirnak meg innen sem.
Elmagyaraznatok nekem kerlek, hogy ez a mai delutani oldalazas es a tegnapival egyezo zaro mit jelenthet? Esetleg egy kezdodo korrekcio jele lehet ez? Uj vagyok a tozsdr vilagaban es szamomra nem vilagos, mikozben valami uzenete biztos hogy van ennek.
A 4. et kell kiválasztani! Sztem lehorgonyozhatunk akár évekre. Hihetelen a profizmus. Aki nem tudja ezt értékelni, értelmezni azzal komoly bajok vannak!🚀💲🐃
AutoWallis Nyrt.