Ha úgy nézzük, akkor a bevezetési nap 2019.02.01.-én volt. Aznap a nyitó 142, a minimum 132, maximum 163 volt. Tehát sehogy nem emelkedett 20%-ot (az alterás időt ne nézzük). Szerintem. Jelenleg a történelmi minimum szinteken tartózkodik.
kemény 4700 darab részvény volt eddig a forgalom... már a spekák is pislognak, hogy mi legyen? emelkednie kellene legalább ma, de már ők is bizonytalanok hogy WTF??
rosszul nézed: 20%-ot emelkedett megjelenésük óta. Az igaz, hogy nincs olyan befektető, aki ne vesztett volna az autowallis részvényein, de hát az már nem a wallis baja.
Érdekes hogy épp a balekgyűlés napjára időzítettek egy ATH/2 árfolyamot. Gyönyörű. Ehhez a wabinak is jóval több idő kellett.. Azért az meredek lenne, ha egy hétszámjegyű bukóban ülő kisbefektető a gyűlés kellős közepén, ott a tömegben egyszerűen főbe lőné magát.
Az. Ilyen mélységben már csak a nyomi-spekák mozognak, kis pakkokkal lehet játszadozni, de nekik is eljön az idő, hogy már csak egymás közt adnak-vesznek. Látszik, hogy nincs valódi vevő. Nemtom meddig tartják itt lent az árfolyamot, ha nem mutatnak irányt a cégnek!! és a részvénynek, akkor ez itt fog állni hónapokig.
Nem sok sz.rt ér ez az egész cikk, elolvastam ,de csak jól fölidegesítettem rajta magam.A fele igaz a fele nem.A gazdagokat és a kapzsi embereket ugyanaz tartja össze , a sok és még több PÉNZ, nem pedig a politikai beállítottság.Kicsit elfogult ez a cikk, mintha JOBB-ra hajlana egy kicsit.
AutoWallis Nyrt.