Volt néni "nézeteltérés" köztem és Székely úr között.... Erős a gyanúm, hogy inkognitómnak annyi. Néha talán kicsit elragadtattam magam dé jogász úr mindent megtett, hogy belém fojtsa a szót. Több de inkább kevesebb sikerrel :-) Tebész is képviseltette magát és igen sok kérdést tett fel az úriember. Kávé, ücsi, süti volt de nem éltem a lehetőséggel. Kb 6-7 részvényes lehetett és akik képviselték a főtulajt. Müllner úr, Chikán, úr, Székely úr és Ormosí úr képviseltette magát a cég részéről. Majdnem többen voltak mint a részvényesek :-) Székely úrral leginkább a 70.2 milliárd forintos bevételről társalogtunk ami a valóságban 65.5 milliárd lett és arról, hogy a 2%-os növekedést nagy jóindulattal sem lehet dinamikusnak nevezni. Úgy tűnt, hogy a végére Ormosy úr is ezen a véleményen volt :-) Kifejtettem, hogy véleményem szerint egy tőzsdei cég befektetési igazgatójának minden szavára figyelni kell és véletlenül sem mondhat olyat amit félreérthetnek a befektetők. Érintőlegesen esett csak szó a fórum legfelkapottabb témáiról.... Székely úr olvassa a fórumot és csak megemlítettem a feljelentéseket hátha a jelenlévők közül nem mindenki tud róla, hogy botrány van. Ormosy úrnak jeleztem hogy nem kételkedem benne, hogy elérik a 140 milliárdos(vagy 130:-) bevételt de a kisbefektetőket(a nagyokat is) az eredmények érdeklik. Hiába adnak el egyre több autót mivel ezen a tevéjenységen kicsi a marzs így nem tudja jelentősen növelni az eredményeket. Egyetértettünk abban is, hogy milyen irányban kellene terjeszkedni. Nem is értem, hogy miért nem ajánlottak fel egy jól fizető állást :-)) Kérdeztem, hogy milyen eredményre számítanak kb négy-öt év múlva és milyen részvény darabszámmal kalkulálnak(az apportok miatt) mert ezekből lehetne kiszámolni az egy részvényre jutó eredményt és eldönteni, hogy befektetésre érdemes-e a cég. Ormosy úr nagyon örült a kérdésnek(komolyan:-) de konkrét számokkal természetesen nem szolgálhatott. Elmondtam, hogy én milyen eredmény mellett látnék fantáziát a cégben. Május közepe után jön a stratégia..... Székely úron éreztem a pironkodás jeleit de többet most nem foglalkoznék vele :-) A legfontosabb hogy, megtekintettük a részvénykönyvet! :-)
AutoWallis Nyrt.