Keresd ki a jelentésből mennyi a cég vagyona. Mondanám, hogy amennyit a részvény (3x milliárd), de az ugyebár nem valós, azt látjuk.... Ha tetszik, ha nem, a Wallisnak sz.rul áll a zászló és ez látszik most az árfolyamon. Sajnos és is besz.ptam, hinni kellett volna a számoknak februárban.....
Ha megnézed a napi bontást, akkor a splitár is felhúzott volt. 110 körülről ugrott fel a split meg a W hírére. Azt is melléteszem, hogy a 110 körüli ár nem tükrözte a remek 2018-as eredményeket, úgyhogy legrosszabb esetben akár alá is mehetünk.
Ember! Szerinted mennyit ér az egész koceráj? Mennyi pénzük van benne? Azt bevágnák állampapírba akkor baromira nem érné meg nekik. De te biztosan jobban értesz ezekhe(is).Tőlem aztán ledumálhatod 110 forintra is :-)
Ember, sajnos vannak problémák, én is látom... olvasd már megint mit írtam... várjá segítek: ...Fejből most nem vágom mennyit ér a Wallis kalap-kabát, de erős a gyanúm,
hogyha bevágnák állampapírba az egészet, akkoris jobban jönnének ki...
Nekem simán megérné! Pont lexarnám, hogy az 66 milliárd bevételből jön össze az 1 milliárd nyereség. Ember! Vannak itt problémák ahogy látom....Az, hogy van 66 milliárd bevételed az nem azt jelenti, hogy van 66 milliárd forint is a zsebedben amit befektethetsz!!!!! Ha ez így lenne akkor valóban inkább az állampapír. Ők is rövidlejáratú hitelből veszik a drága cuccosokat amit tovább adnak +szolgáltatások.
AutoWallis Nyrt.