A mostani árhoz képest igen, de ha nem vettem volna vissza a 200 feletti eladásokat az milyen remek lett volna! Persze erre senki sem számított, ami lett, mindenki bukóban van most is szinte. Ez a durva.
Szerintem nem adott le senki, de nem is vagyok biztos benne hogy van értelme. Nyilván nekem is megfordul a fejemben, de aztán hátrébb lép az ember és elgondolkodik. Nálam az az eredmény, hogy B.Zoltán budapesti lakost elő lehet venni, és 4,5Millára megbüntetni (aki meg is érdemli - ha már ilyen gyökérségeket csinál), de egy ekkora céget nem fognak elővenni, legfeljebb keresnek itt is egy ügyeletes B.Zoltánt akire rá lehet húzni a vizes lepedőt. Megbüntetik valami nekem kisbüfinek csúnyán hangzó összegre, a Broki csapat meg röhögve kifizeti helyette. A feljelentéset meg bekeretezve kiteszik a falra és azon fognak dartsozni... meg még az anoním feljelentő fényképét is melléteszik (mert azért ne gondoljuk hogy amit nem szabad a kisördögnek azt jupiter ne tudná megszerezni), hogy lehessen rajta röhögni. Nos én ezt a szívességet nem teszem meg senkinek, inkább alkalmazkodom az árfolyamhoz. (EZ NINCS ÍGY JÓL, DE EZ VAN, MAGYARORSZÁG SZERETLEK!)
Még 160 fölött, bennfentesek végig szórták a részvényt tudva előre a remek jelentést. Esélye sem volt emelkedni. Jó kis bukó lett mivel elmaradt a második felkör.
Müllner "úrnak" van jelentési kötelezettsége ha eladja a részvényeit? Mert volt/van neki több mint 1.2 milla darab. Annyira mondogatta, hogy nehéz lesz zárva tartani a zsebeket.. Most nem ugrik be, hogy ki milyen poziban van. Az autowallis oldallal pedig nálam problémák vannak ........:-) Neked bejön?
AutoWallis Nyrt.