Én bízom bennük, okos srácok dolgoznak a wallisba, nem véletlenül ekkora a Wallis csoport. Szerintem ez lehet az alja a papírnak, és amint lesz hír lesz emelkedés. Hajrá Wallis! Hajrá Tibi! :)
Srácok, nem kell temetni a papírt, mindennek van oka. Nagyon sok pénzt kereshettek vele a részvényesek az elmúlt időszakban, normális is egy korrekció. A spekik nagyon megtépték az árfolyamot ami már nem lehetett jó szint egyenlőre. Biztos lehettek benne hogy lesz itt még akvizíció és egyebek ami miatt el fog repülni az árfolyam. Türelem kell még hozzá. Egyébként nem lett rossz a beszámoló, és növekedni fog az eredmény az biztos. Jelentésből kiderül az is hogy a tőkeemelés 30 napos átlagáron lesz, ami egy ok lehet az esésére. Biztosan lesz még további apport és akkor a türelmesek nagyon jól fognak járni.. Az sem mellékels hogy a cég vásárolahat saját részvényt a piaci ár + - 20%-ig. Nem kell itt temetni semmit, a story elkezdődött és még korán sincs vége. Azért a Wallis cégekben elég komoly management ül és nekik is az a lényeg hogy az árfolyam emelkedjen! Szóval kitartás és bizzunk abban tudják mit csinálnak.
BUBU, FEEL... mindkettőtöknek van egy chartja, a kettőt tudnátok fúzionálni naposon? BUBU csökkenő csatornája mutatja, hogy onnan pattanunk most, FEEL te pedig behúztad a tavaly októbertől induló emelkedő trendvonalat, ami ha jól emlékszem most 132 körül járt a tegnapi ábrádon (és ameddig ma épphogy nem szúrt le). Ha ehhez még hozzánézzük a béka segge alatti RSI-t meg STOCH-ot akkor számomtra nincs több kérdés.
jó a kérdés. kell hozzá pár év és pár csúnya bukó hogy ne tedd bele a fulltőkét azonnal, annak reményében hogy hirtelen meggazdagszol. Régen én is elhittem hogy ez így megy. De nem. Amikor meg épp jól ment akkor a budacash egyszerűen elvette a pénzem. Szóval pár pofon után óvatosabb az ember. Felfele nem bővítek. megveszem az esést, ami lejjebb hozza az átlagárat illetve a megtérülési pontot. Tapasztalatom szerint nagy esés után (tartson az bármeddig 1hét-2év) jön a fordulat, de ha az nem is akkor is korrekció. Na ebben a korrekcióban vagy fordulatban lehet a megtérülési pont felett eladni. Ott pedig már okos stoplossal szép profitit lehet realizálni.
AutoWallis Nyrt.