Milyen dolog az,hogy maguknak kifizetnek az osztalékelsőbbségi részvények minden egyes darabja után 2875 forintot ami összesen 575 millió forintot jelent. A kisbefektetők meg mozizhatnak...... "A közgyűlés dönthet az adózott eredmény felhasználásáról és az osztalékról. Az igazgatóság azt javasolja, hogy a 2018-as év után a "B" sorozatba tartozó osztalékelsőbbségi részvények után összesen 575 millió forint osztalékot fizessen ki. Az osztalékelsőbbségi részvényre 2875 forint osztalék adódik, a további részvénysorozatok után viszont osztalék kifizetésére nem kerül sor. Az osztalékként kifizetésre nem kerülő eredmény az eredménytartalékba kerül átsorolásra."
Tudom csak felbeszélők kellenek ide aki őszintén beirja mekkorát lehet vele bukni az maradjon csendben! Hát NEM! Normális keretek közt tovább lehet dikurálni
BCS nagyon örülne annak ha 1000 év alatt termelne ennyi profitot a "cégében" de eddig még 1 forint profitot sem hozott össze életében. Kivéve ami a részvényei eladásából származott de abból a pénzből rajta kívül más nem részesült.....
A rövid lejáratú kölcsönök között egyetlen tétel van, a többségi tulajdonos által, likviditás biztosítása
céljából, folyósított kölcsön. Az egyéb rövid lejáratú kötelezettségek 185%-kal növekedtek, melynek
oka elsősorban a magasabb összegű elhatárolt költség állomány. Szoval a tobbsegi tulajdonos biztositotta mint pl Alteo-nak a reszvenyek lejegyzese.
En is pont erre celoztam, leszamitva, hogy lehet van akiknel elszakad a cerna es besobjak a torolkozot ( mert fordulatot vartak a jelentessel ) es emiatt csokkenhet az arfolyam. Na, meg mint tudjuk az AW barmikor-barmitol tud csokkenni. Emelkedni mar kevesbe :)
Megjelent a vezenylotabornok ur is,latom kiragadtad a lenyeget persze az elozmenyeket ismet atugrod. Nem vagtad le,hogy poenkodtunk elotte. Estnel mi a helyzet megjottek mar a pontocskak :-) vagy hulyited meg a nepet kozgyulesig.
Amugy, meg ha valaki tud szamolni az nagyjabol erre az eredmenyre szamitott (realisan). En is jobban orultem volna Feel mester joslatanak, de hat ez van. Ettol nem lesz also limit, de az altalunk annyira vart fordulat sem kovetkezik be.
Tenyleg hagyd ezt abba. Ha dobtad es nem buktal vele, annak oruljel es orulunk veled. Ha nyertel rajta, akkor megjobban. De ezt nem kell...tenyleg vannak itt olyanok, akiknek ez nagy gond vagy meg annal is tobb.
Annyira nem vészes mint elsőre látszik, 65,4 milliárd árbevétel 2 milliárd EBITDA, az eredmény kicsit várt alatt, de! Opus 150 milliós nettó eredményére sem lett alsó limit tavaly év közben! Szóval egy 40 milliárdos cég 65 milliárdos bevétellel és 2 milliárdos adózás előtti eredménnyel szerintem okés, de nyilván lesz aki dobni fogja
AutoWallis Nyrt.