Amit itt buktam, ott akkor jön vissza, kis haszonnal. Nagyon megutáltam ezt a bandát ami itt garázdálkodik a befektetők pénzével. Ha nem az lenne, hogy másnak ne akarok rosszat, akkor azt mondanám menjen le a papír 90.re és ott fulladjanak bele.Szemét tetvek
Nem is ertelek az est topikban azon oromkodsz,hogy ott limit lesz es a wallist lehagyjuk stb.....de mar nem eloszor.Kicsit furcsa hozzaallas persze csak akkor,ha van itt papirod mert,ha nincsen akkor ertem a szitut mire ez a folyamatos negativkodas. Egyebkent csak ovatosan nehogy ismet nagy csalodas legyen,ismerve az elozmenyeket.
A prezentacio csak bemutatja a jovobeni terveket.Viszont itt lenne az ideje konkret lepeseknek.Amennyiben az en feladatom lett volna a tozsdere valo bevezetes akkor biztosan lepesrol lepesre terveztem volna. Peldaul gyorsjelentes utan bejelentem a Wallis kerepesi apportalasat pl 200ft/rv arfolyamon.Vagy mar elore elokeszitettem volna egy akvizicios hirt stb....... Igy kell ezt csinalni es az arfolyamot meg szepen porgetnem es moderalnam.
Megkérdeznéd Székely úrtól, hogy valóban igaz az a hír miszerint kiadták az árfolyam "menedzselését" egy brokicégnek ? és ha ez csak egy fake news akkor mi a brokicég neve? :-))
AutoWallis Nyrt.