Azt mondjátok már meg , hogy ezt ki, és miért is venné ? , miért adna többet , ha dögivel kap ezen az áron , és még ez alatt is jóval ? De most tényleg komolyan gondolkodom ezen : a közkezet növelni , tovább növelni , és egyre tovább növelni kell ..... , ez nem vezethet árfolyam emelkedéshez ......
Majd egy szép napon amikor már minden rv rallyzot nah akkor majd ezt is megrántják nah akkor eladom mert én ezt a bukót nem nyelem le. Nem kenyérre kell a pénz.
Egyebkent meg meg nem telt le a minimum idotavom amit meghataroztam a reszveny tartasara. Szoval boven valtozhat a helyzet de mint reszvenyes majd en eldontom,hogy mit kommunikalok a befektetesi kapcsolattartoval.
Így van. Ezért mondom itt valami más van a háttérben. Miért lenne nekik baj, hogy mozogjon az árfolyam le, fel. Nem érzem azt, hogy átakarnak verni. Mikor est részvényem volt mindig az az érzésem volt mikor vernek át.
Ezek remek kérdések . Már többször olvashatta is őket hiszen követi a fórumot. Viszont ezekre választ soha napján kapunk tőle, de mindegy is hiszen ismerjük a válaszokat.
Arra sem kötelezte őket senki, hogy kitömjenek valakit olcsó 6 millió papírral, akiről tudták, hogy kiszórja és ezzel párhuzamosan strómanokon keresztül shortolják a saját wc papírjukat. Ez tutifix infó.
Egyebkent pontosan irtam az arfolyamrol is es megemlittem,hogy nem arol van szo,hogy 200ft vagy 300ft legyen stb.....ez egy osszetett dolog.Az viszont,hogy hetek ota semmi nyilatkozat az kicsit botranyos a kezdeti nagy pr fogasok utan.
Ertelmezd mar mit irtam nem azt irtam neki,hogy oda megyek es botranyt csinalok stb.....az fenyegetozes.Jeleztem,hogy a hangulat negativ es botanyos lehet a kozgyules a visszajelzesekbol itelve. Ne fogalmazd at a mondanivalom ma mar egyszer megtettek.
AutoWallis Nyrt.