A bux hírre vártam fordulatot de nem jött be. Több részletben szálltam ki, ma fogyott el. Egy része valóban set lett. Az első köröm zseniális lett, a második plusz nullás. Kívánom hogy utánam menjen a vonat.
Uraim én töredelmesen bevallom hogy nálam ma volt amikor betelt a pohár. Főleg látva a többi papírt. Sok sikert mindenkinek de egyelőre nekem most ennyi volt ebből a csodabol. Remélem megterul a türelem. Peace out!
várjuk már egy ideje az a kört, addig viszont sajnos a papír a 170-et sem tudja tartani, nemhogy 200+ Mindegy, kivárjuk, de a kép nem +-os és akkor finoman fogalmaztam. Kész szerencse, hogy máshol lehet forogni, itt ez temető egyelőre és egyáltalán nem erre számítottam ilyen távon..
Ahhh.. Egy ez szar, egy hatalmas szar..:D Volt benne 2 jó köröm, így az öntésból való bukó 1 része visszajött de többet nem veszek belőle. Hihetetlen, hogy amit itt várnánk csak 10-15%ot mondjuk 1 hónap alatt..azt egy "ner2 hybdrid szuper papír" - ami örökké csak menni fog - naponta megcsinálja :D
AutoWallis Nyrt.