Hát ez az. A napokban olyan üres, semmitérő full speka papírok is parádéznak, hogy el sem hiszem. Mi meg a mindenféle indexünkkel, a 25 évünkkel,az árbevétellel, meg mindennel együtt, megint immár sokadszor megcéloztuk a 155-160 szintet.Egyszer legyek pénzemnél, úgy dobom ezt a papírt, mint a forró krumplit.
Indoklás: a piacnak mindig igaza van. BÉT-specifikus indoklás: fideszes béten ne vegyél Bajnai papírt. A SETben ma is fügét osztanak majd. Miért is? Mire is?
Ha lemegy nullára akkor sem adom el, mert nagyjából semmi sem indokolja ezt a szívást. Legalább is gazdasági alapon.Csak lehet belehülyülők. Vagy egy hónapig rá sem nézek. Az is egy megoldás.
Enefinel mar tobb mint egy eve beragadtak jo sokan 300ft felettrol majd most is az lesz de meg sorolhatnek melle egy ketto masik reszvenyt is. Szoval csak ovatosan mert nem olyan egyszeru a tortenet.
Na ez is Tőzsde legszebb papírja 270 milliós darabszámmal ne várjon senki csodát,felhúzták szépen ,nép etetés most meg égeti a pénzét aki belerakot,mint én is. 200 ról vagyok az Enefiről pakoltam volna mind oda. Enefi meg 7,5 millió darabszámmal hamarabb lesz több ezer míg ez eléri a 200 at!
AutoWallis Nyrt.