Engem viszont meg mindig elgondolkoztat az, hogy a cegnek van 210 milla papirja kezben es 40 milla kozkez, Feb 12. adat. A 40 milla az 15% kozkez, ezt biztos emelni akarjak hisz gondolom azert jottek tozsdere hogy forrast vonjanak be, tehat van meg 210 millio db papirjuk amibol x milliot (100-150 millat) el kellene passzolni...
Szerencsére mindig azzal szokás nyugtatni magát az egyszeri marineni részvenyesnek hogy azért nyomott az ár hogy az intezmenyiek olcsón vehessenek. Volt szó valami pénztárcarol is amik nagyra nyílnak egy wallis befektetői beszélgetésen. Nos nem ártana! XD
Még reménykedem benne, hogy Ádámosi úr hamarosan befejezi(végleg) itt az értékteremtést és máshol folytatja. Az még nem büntetendő ha eladja a papírjait mivel joga az van hozzá, az hogy mennyiért az is az ő dolga(az, hogy mennyiért vette ezeket a papírokat az sem tartozik ránk, egyesek szerint...ez máshol is volt már "üzleti titok") A többi meg más lapra tartozik.... Már nincs energiám és kedvem sem ilyenekkel foglalkozni :-)
Én sajna pont így látom, ahogy te.. ezért nem vagyok már befektető itt... Az más kérdés, hogy normális országba ezért Ádámosi uraságot lesittelnék...De mivel az egész BÉT egy korrupt mutyi szar így nem lesz belőle semmi...
Már 3 lépés volt? Bocsánat:-) Az viszont tény, ahogy itt pénzhez jutott ott el is költötte. Még a látszatra sem adott. 100k pakk nem számít itt nagy spekának de még csak közepes büfinek sem.
A probléma ezzel csak az, hogy mostanában semmilyen sávozás sincs :-) Ádámosi kitárazása nem is kérdés és ők is alkalmazták a néhány száz k-val való játszadozást felfelé. Brutális forgalmakat lehet generálni viszonylag kisebb öszeggel is.
Már 3 lépésben, de amúgy stimmel :) Amúgy szerintem tényleg lehet hogy egy nagyobb speka játszik 5-10 forintért 100k feletti pakkokkal sávosan. Nevezhető Giga-zeller büfinek :D
Charton látszik hogy mozog. 200 k-val. Ettől még Ádámosi is kitárazhatott. A kettő független egymástól. Speka sávban mozog. Neki mindegy az árfolyam. Az alján veszt, tetején elad.
Oszt a nagyobb speka mennyiért szerezte a papírjait? Mert 170 forint alatt nagy mennyiségben csak a cégnek és Ádámosinak lehetnek papírjai így a nagyobb spekának nem éri meg itt eladnia. Természetesen a "nagyobb speka" is rendelkezhetett 160 forint alatti papírokkal csak azokat már rég el is adta. Nézzük a tényeket: Ádámosinak eladtak több mint 6 millió papírt és ahogy megkapta már kezdődött is az öntés és ez törvényszerűen hozta magával az árfolyam zuhanását is. Mit ad Isten miután több milla részvényt kipörgettek itt Ádámosi úr bevásárolt(két lépcsőben de csak néhány nap eltéréssel) majdnem 800 milláért az Akko Investbe.... Ez biztosan tök véletlen! Mi más lenne!? :- )
Sokat kell még tanulnod! De bocs nem akarlak bántani. Remélem azért stoppod van. Ha véletlen nincs akkor se írdd le légyszi! Bocsi de tényleg nem akartalak megbántani. A tanulópénzt egyszer meg kell fizetni, Én is megtettem. Ezzel a az utolsó mondattal nem azt mondom hogy nem fog emelkedni ez a részvény innen. Nem tudom. Na mindegy hosszú lenne......
Valakinek bizony nagyon kell/kellett a pénz "valamire". Ádámosi úrnak például égető szüksége volt rá :-) "Eladtak" neki több mint 6 millió papírt(közkéznövelés céljából....) és mivel most sietnie kell/kellett Akko Invest papírokat vásárolni ezért "kicsit" felgyorsította a papírok "terítését". AutoWallis is eladhatta volni ezeket a papírokat akár közvetlenül is és mivel feltételezem, hogy nem vetik meg a profitot ők sem ezért most két olyan okot látok hirtelen amiért közbeiktatták az Ádámosi lépcsőt... Első lehetőség, hogy a Wallis csoport Ádámosin keresztül vásárolja be magát az Akko investbe(Plotinus) mivel a Wallisnak tervei vannak ott... .Ez finoman szólva sem lenne túl szimpatikus és elegáns megoldás mivel nehogy már AutoWallis részvényeket használjanak erre a célra. Második lehetőség, hogy mivel Veres úr megszerezte az osztalékelsőbbségi részvényeket Ádámositól ezért így fizeti ki a révészt....... A második lehetőség sokkal szimpatikusabb és még érthető is lenne azt leszámítva, hogy miért egy olyan cégbe kellett beköltöznie az AutoWallis-nak ahol ez ilyen baromi sokba került. Olcsóbb megoldást is eltudtam volna képzelni. Valószínűleg Ádámosi úr olyan földöntúli képességekkel rendelkezik ami minden pénzt megér :-)
Én nem igazán értem, hogy mi folyik itt. Csak azt tudom elképzelni, hogy valakinek nagyon kell a pénz valamire, ezért nem számít, hogy milyen áron adja el a részvényeit. Ha arról lenne szó, hogy egyszerűen pénzé akarja tenni a papírjait, akkor ha befejezné az öntést, néhány hét után simán adhatná 200 felett is.
AutoWallis Nyrt.