AKKO is megnézem :-) Jogom az éppen van hozzá. Nekik meg ahhoz van joguk, hogy prezentálják szépen de nem ám valami oldtimer részvénykönyvet. Lóxart:-) Beléptek a tőkepiacra AKKO vállalják az ezzel járó kötelezettségeiket is.
fogy az idő sajnos...bár így magukat is szopatják, mert ha a jövőben olyan akvizíciókat terveznek amit részvényekkel akarnak kifizetni ilyen árfolyam mellett az több szempontból is káros saját magukra nézve is
Ez meg is fog történni! Április elejére tervezem. Jössz? Jobb is lenne mert nem tudok viselkedni és kell valaki aki kontroll alatt tart:-) Nagy meglepetés egészen biztosan nem fog érni. Valószínűleg AGY-nak jelentősen megcsappant az ékkő állománya.
Lenne is miből! Elég sok tőkét bevontak már :-) Kérdésem az lenne, hogy ezeknek az OTC-s ügyleteknek sehol sincs nyoma? Mert Akko én a kenyeret és a svájci csokit is OTC-n veszem a jövőben :-)
Egy ilyen tolvaj akció után mint ami itt történt, több 100 kisbefektető távozik végleg a tőzsdéről, az ilyen cégek miatt nem tud nőni a kisbefektetők száma, nem jön friss tőke. Én a tőkém 5% hoztam a tőzsdére, a többi ingatlan, de látva hogy mi van itt eszemben sincs bővíteni, meg kell érteniük ha mindég csalnak akkor egyre kevesebben jönnek ide.
AutoWallis Nyrt.