Kicsit finomitva napi lebontasban Febr 12-Febr 27 osszesen 12 kereskedesi nap es 25 millio darab reszveny az napi szinten 2.083millio darab ennyi az atlag. 2millio db/nap
Szamoljunk kicsit,ugye azt nem tudjuk,hogy a 2 hete alatt megfordult papirokbol mennyi volt a az a mennyiseg amit a napizok generalnak. Tegyuk fel ez a mennyiseg 50% volt a 31millio darabnak. Szoval akkor also hangon Februar 12-tol kiszortak a piacra kb 15 millio darab reszvenyt. Azert ez nem keves mennyiseg,viszont ahhoz kepest meg jol tartotta magat Valika. Szoval,ha ez a szoras csokkenne akkor a papir is magahoz talalna szerintem.
Kicsit visszaneztem a forumot es kb pont 2 hete kezdodott a modszeres ontes.Akkor tettek be 160ft-ra zarasban egy nagyobb tetelt,direkt lefele nyomva ezzel a zarot,ami 171ft lett.Pontosan megegyezett a mai zaroval. február 13. | 17:08előzmény: #4055 feel#4056
Pontosan! Én is ezt vettem észre..kár volt figyelni hogy pattan fel ki tudja meddig,mikor a hullámlovaglással bejön a haszon ugyanúgy.. :-) Heti 1-2 vétel , pár nap múlva eladás.
Én most ezt csinálom. Feb 1 belevettem de még a nagyobb öntésekben 25x dobtam. Azóta heti pár alkalommal napizok rajta ahogy van időm. Már látok a mozgásban 1-2 sémát amit meg lehet lovagolni.
AutoWallis Nyrt.