Ugye?! Mert nem azt a vonalat követi, amit sokan beképzeltek a hirtelen profit reményében, már süllyed is a hajó és menekülni, pánikolni kell. Félelmetes, hogy mekkora hisztit nyomnak sokan.... De ezen csak nevetni kell. TARTOM! És, ha lehet, akkkor Bővítem! Ki áll mellém?
kiba 1 hetes sztoriról beszélünk, emberek: 6 kereskedési nap eddig, ezt morzsolgassa, aki már most 300-500-at vizionált mindenféle megálló nélkül. Brutális, hogy ezen megy a vekengés..
Nekem is volt már úgy párszor, hogy akkor fordult, amikor eladtam, de percre pontosan. :D Egyelőre türelmes vagyok. Amúgy az egész bét piros, nincs jó hangulat.
Abba lehet hagyni a feléneklést! Ugyan olyan káros, mint aki folyton a papír hiányosságait emlegeti. Opusban tavaly tavasszal is nyomták az 1000 - 1440 - 2000 -as árakat azok, akik 40 - 70 - 170-en vették. Cig-ben Te is szenvedtél. Ott is, itt is hívő vagy! Marsit nem is említem.
Lejorrigálja a hirtelen jött kiemelkedő érdeklődést. Vissza 200-ra és ismét 300 a cél. Nem hiszem, hogy itt most feladná a Wallis! Kizárt! Valakinek kellett egy kis mag és most vet... :)
Tudjuk, elmondtad, ma már 68x Próbáld meg a helyén kezelni a helyzetet: ha csalódás, add el/minimalizáld a veszteséged, mint a tankönyvekben és lehet mást keresni, ami biztosabb. A folyamatos nyöszörgéssel nem leszel beljebb ;) r212
AutoWallis Nyrt.