Égessünk macskát és keressünk boszorkányokat az égetéshez. Vagy dobjuk vízbe. Hogy egy NAGY klasszikust idézzek íme: Lovag (Sir Bedevere): – Csendet! Aztán tudjátok-e, hogy több módja is van annak, hogy megtudjuk, boszorkány-e?Tömeg: – Több is? Mondd el, halljuk, halljuk! Mondd el nekünk is, mi az? Lovag: – Mondjátok meg: mit csinálnak egy boszorkánnyal? Tömeg: – Elégetik... megégetik! Lovag: – És mi egyebet szoktak még elégetni? Tömeg: – Több boszorkányt! – Fát! Lovag: – Helyes. Miért égnek a boszorkányok? Bőrsapkás a tömegből: – Azért, mert fából vannak. Lovag: – Úgy van! És hogyan győződhetünk meg róla, hogy ő fából van-e? A kaszás a tömegből: – Ha hidat építünk belőle! Lovag: – No-no fiam, kőből talán nem lehet hidat építeni? A kaszás a tömegből: – Ööö... de igen... Lovag: – Elmerül–e a fa a vízben? Tömeg: – Nem. Nem, lebeg rajta... – Dobjuk a mocsárba! A mocsárba! Fogjátok meg! Lovag: – Csendet! És mondjátok meg nekem, mi lebeg még a vízen? Tömeg: – A kenyér! – Alma is! – Picike szikla! – Hulla! – Hasas bankó...
igen de mint mondtam meg az emelkedo trendben vagyunk a folytatast meglatjuk a kovetkezo napokban......
Törölt felhasználó2019. 02. 11. 15:24
Csak azt nézem, hogy aki ide irogat, az senki nem adta el, sőt még bővít. Akkor csak nemhogy valami nagy tulaj önti nyakon a jónépet. Megvolt a célár és zsebre teszi a nyereséget. Aztán jöhet újból a sztory. Korábban olvastam, hogy a cég napi szinten kommunikálja tevékenységét, terveit és ez adja a bizalmat feléjük. Ez is lehet egy üzleti politika és az a legszegényebb ember, aki már ígérni sem tud. Szerintem van buli a cégben, de sohasem lehet tudni, mikortól túlárazottak a részvények. Lásd ML cégcsoport, ahol ráadásul az egész államkassza áll mögöttük.
Nem vagyok én est manager...de ez a komunikáció ami 8-dika lezajlott ha valaki figyelte....nevetséges.vagyis nem véletlen.tudták ha leközlik a hétvégére alsó limiten megy ma végig a papir.tegnap este már magyarázkodtak hogy itt minden bevan tartva a közlés szempontjából.ma meg 9kor...nem hamarabb bedobják az igazságot.már igy indít veres úr fönökével ádámosival?azért vajna és balázs csaba ilyet nem csinált!bcs most inkább nem szól mert az a helyes.sokan haragszanak ezért.De ez jobb?direkt szétverték a hír értékét...szép kis banda.
Jól látom hogy támaszhoz értünk, max még egy leszúrás és megyünk fel? Jut eszembe, nem gondoljátok, hogy mindenkinek jobb ha a cég itt töm ki minket és nem 500on?
Ez nem egy 1xx arfolyamos papír hamarosan BUX index premium stb...Plotinus mielőtt 4xerezett ugyanúgy valamelyik nap esett vagy -15%ot aztán ment tovább és onnan meg duplázott szóval no para. Ráadásul itt van funda nem is akármilyen.
Értelmezés Kolléga! 210 mill db szám = Hígulás!!! Ismeretlen áron, lókap ismeretének hiánya, OTC-n = Öntésveszély!! Nehéz a popszakma! Szemüvegcsere, önvizsgálat javasolt.
Csak nyugi, én veszem sávosan és folyamatosan hurráoptimizmus és "itt a világvége" hangulat nélkül. Úgy gondolom, hogy szépen visszamegy ez legalább 250-260 köré. :)
AutoWallis Nyrt.