Igen, így van nagyon erősen tapad a bollingerre, ez TA könyvek szerint nagyon erős trendet jelent. A másik TA axióma Kecskeméti István szerint, ha egy árfolyam kilép a 0-100 árfolyamspektrumból,akkor biztosan érinteni fogja az 1.618 fibó szintet is. Megítélés kérdése hogy legutóbbi hullámra húzzuk a fibót (501-745, itt célár: 895 Ft, 62 % ) vagy 325-745, itt meg 1005 Ft a célár), de ugye illikvid a kereskedés, ezért korlátozottan érvényes a TA + amúgy is lényegtelen mert a folyamatok fontosabbak. Csak érdekességképpen.
Sok mindent még nem lehet leszűrni belőle, max annyit, hogy a boli felső szárához tapadt a papír és a hírre ki is lépett onnan, de zárásra visszacsúszott. https://invst.ly/-8nnb
Piaci gyakorlatról érdeklődnék. Mi történik egy napelemparkkal, ha valami miatt megrongalódik? Extrém időjárás, szándékos rongálás, bármi. Van e erre biztosítás? Gyakoriak e a káresemények? Körbe van e kerítve? Őrzi e valaki ezeket a parkokat vagy nem jellemző? Szükségesek e karbatartási munkálatok, hogy valaki kimegy, bizonyos időközönként ellenőrzi vagy távkapcsolatban lehet látni, ha valami rendellenesség van? Szükséges e tisztítani a paneleket vagy ilyen soha nincs?
Időrendben melyik volt hamarabb? Hogy ez a cég eldöntötte, hogy a tőzsdére jön, vagy hogy tavaly áprilisban megalapították azt a román céget, amelyikkel együttműködve eurómilliárdos nagyságrendű közös projektet vetítettek fel? Esetleg szinkronban jött az egymástól független ötlet?
Túl "öreg" vagyok én már ehhez, sok ilyen "sztorit" láttam már.
ASTRASUN SOLAR NYRT