Pedig én mondtam akkor és nem hittél nekem. Ja és amibe átültem, az nyerő, ez meg majdnem 180 pont mínusz azóta, ami onnan 30%. Lehet jó cég, de látszott már akkor is, hogy mutyi van. Lehet a vejkó miatt, lehet más miatt, de látványosan elengedték a papírt. Szerintem az 5 éves tervben előrevetített vagyongyarapodás sem úgy zajlik, ahogy tervezték, mert a bejelentése óta nem igazán nőtt az app ingatlan vagyona (talán még eladás is volt), pedig az anyagban volt szó róla. A Concorde célár továbbra is álom, amivel lebegtetnek. Szóval nekem felejtős.
Ugye a 600-as eladásom abban nem is volt olyan elszabott, pedig akkor nevetgéltünk rajtam ;) Amúgy 4-5 papír van minimum amit hamarabb vennék most mint Appot. Ez van, nulla a bizalmam a papír iránt, és ezen egy rali sem változtatna, mert szarrá van benne tömve aki még tartja. Mellé pedig még illikvid is.
App-n egyébként gondolkozom hogy visszavegyem, de az is támaszon ül épp, nem biztos hogy most kell lépnem. Több mint 100-l lejjeb van mint ahol eladtam.
2016 januárját kell visszanézni. Olyan esések voltak az indexekben hogy ihaj. Pedig mindenki várta a nagy feltámadást. Emlékszem rá, sokan néztünk csak hogy mi van. Februárban lett meg az alja egy elképesztő 8300-s Dax-l 10K felettről
hát ha előre látom az évet akkor április 10 után nem lépek már poziba.. 2017 elején is sokan előre látták az évet, lufiztak meg minden, aztán mégse úgy történt lehet idén lesz a nagy feltámadás vagy pedig 2008 ismétlése. Na akkor belépsz vagy sem longba/shortba?
a kispapírok kb semmit se számítanak szerintem az OTP-t és a Molt kell figyelni. Ha azok esnek akkor itt a vég, mindmeghalunk :D egyelőre tartják magukat. A nagy szerencséje a BÉT-nek hogy kimaradtak pont az esésből, mert zárva voltunk
Nagyon úgy tűnik,hogy be fog. Nezd meg a magyar rallyt ,hogy azokban a papírokban ahol igen magas hozamok voltak az elmúlt evekben,sorra hatalmas kitömöttek vannak. Ez soha nem ,hoz magaval jót.
az nyáron volt 28xx-s SP-nél... most meg 2500 alatt az MA200 közelében táncol szerintem más a helyzet. Igaz én ez év végefelére vártam, de a decemberi esés durva volt. S lehet amit láttunk emelkedést utána, az csak a korrekció volt az esésben
APPENINN