Megértelek teljes mértékben, nekem se kellett sok. Az idén kétszer is megjártam már, de valahogy mindig mellém állt a szerencse és a megérzés. Január elején magamhoz vettem 702-ön, őrizgettem kb 2 hónapig megjártam vele az 528-at is, végül sikerült dobni 711-en. Megfogadtam, hogy legközelebb körültekintőbb leszek, erre belevettem 666-on, utána megjártam vele a 452-öt, valami isteni sugallatra dobtam múlt hét pénteken 680-on, a felfüggesztés előtt közvetlenül. Lényegében 2-szer szálltam ki belőle szinte nullával, én ezt már nyereségnek könyvelem el ilyen árfolyamok mellett. Most már gondolkodom a vételen, de még várok, bőven várok.... harmadjára nem akarom elcseszni.
Teljesen megértelek, ez netto copatás. Sőt nincs kizárva, hogy lenézünk 600 alá, mert valóban nem szép a chart, amit persze bármikor képes kettéfingani egy ML-papír. Reméljük 650-en jössz velünk újra, addig meg legyen nagyobb szerencséd másik papírban tezzzsérem :))
Nagyon sok mindenre jó a technikai elemzés, de szerintem erre nem. Én tegnap 645-ön bevásároltam. Amikor jó 700 fölött felhívtam a figyelmet, hogy inkább majd hat- és hétszáz között kell venni, akkor kaptam egy csomó "nem tetszik"-et. A választást nyeri a jelenlegi kormánykoalíció, Lala gyerek hiába beszél képtelen hülyeségeket, a háttérben lázas munka folyik (ami sajnos a kommunikációban nem látszik), melynek meglesz az általunk várt eredménye, így a fundamentális elemzés, a várható cégérték miatt szerintem most már vehető. De mindenki csak a saját felelősségére, utólag ne legyen mutogatás és felelős keresése, mert mindig az a felelős, aki a rendelkezésére álló információk alapján meghozza a döntést.
Remélem, a többiekkel is tartod a kapcsolatot, néha add át az üzeneteiket, stb. Remélem. nem hűltetek meg, jó egészségnek örvendtek ott mindahányan. :)))
Erötlen ,gyenge! Én eladogattam ma 630 atlaggal. Elég volt ez a csoda várásom. Eladhadtam volna nullában tegnap elött,nem tettem,így benyelem a bukót ezzel a körrel. Nem tetszik a mai nyitó és az utána levő nyöszörgős kereskedése a sziget alatt. A csökkenő csati alja is igen messze van még innen is,úgyhogy elég volt,veteli stoppot tettem 650 ft ra esetleges elindulasa esetén. Egy szóval leszarom :-)
De hát különben nem mérné fel mindenki megfelelően a komoly helyzetet, ha nem látjuk képileg alátámasztva. Csak segítenek nekünk, hogy világosan lássunk. Kis buták vagyunk. : )
Nem lehetünk biztosak benne, sajnos. Spanom azt írta, hogy háromzsázsnál kel maj veni mer a álmozskönyf azst írta. Ezt megerősítette Dr. Enefi, innen pedig egyértelmű, hogy Csányi téved. Kicsit megálltunk most, a könyv üres de mégse szakad. A sziget véletlenül le van dugózva. Lehet, hogy nem kéne ezeknek a jóembereket ötleteket adni a chartokkal :D
APPENINN