"A Csányi Sándor vezette OTP-nél nem tartják irreálisan felfújtnak az Appeninn tőzsdei árfolyamát. Tóth Nándor az OTP-s alap vezérigazgató-helyettese szerint az Appeninn-részvény likvidebb befektetés, mint a prémium ingatlanok..." De azért nyugodtan adogassa aki ezzel nem ért egyet...
gyerekek kaptam 655-ön 135 db-ot nincs több pénzem, mindenem appba , meg cigbe, kis opus, cigen gondolkodom h adok el és át tolom ebbe, tegnap kellett volna, most csak bukóval tudnám...tegnapo az alját tudtam volna nyerőbe, ez is milyen geciség h együtt mozgatják őket...
Nem értem ezt az állandó Zsiday utálatot.. Pesszimista? Hát ha valaki nem érti mit mond, akkor tűnhet úgy. A tények viszont azok, hogy idén nominálisan hozott az alapja eddig 3,5%-ot, tavaly nullás volt, 2016-ban 9,5%-ot. Az utóbbi 5 év átlaghozama 10%.. Tényleg tök hülye a gyerek.. :) (és akkor még a Plotinusról nem is beszéltünk)
busás haszon a vége mindig, persze csak ha ki bírjuk ülni...:) én ki szoktam...:) de bakker ezt az egyszerűséget h akkor most szerdáig sort h nincs senki aki odaállna h nem barátocskáim a tőzsde nem ilyen egyszerű mulatság, van egy 632 kis pakkom, legalább azt dobhattam volna 732-ön, de én mindig cselt vélek mindenben, miközben egyszerűben nyomják a fiúk....
sajnos nemcsak ezeket árazzák politikai alapon, hanem a Bluekat is, kiváltképpen a Mol-t... szóval tökmindegy, majd lefut ez az idegbeteg időszak és utána kiárazódik a "politikai kockázat", hogy szakszerűen fogalmazzak...
Sarpackám neked agyadra ment a short. :D JG-ék nincsenek benne szvsz, max. pl. a saját brokiaik (őőőőő Random?) szopatják őket, maradjunk ennyibe. De majd erre is rájönnek és egyeztetett támaszok helyett egyszerűen vesznek majd egy saját brokiházat a Konzumba, ami teljesen kézi vezérelt lesz és jól fog mutatni az MKB mellett. És nem azért jöttek a tőzsdére, h pénzt keressenek, óriási tévedsz. Azt egyébként is megkeresik, azért jöttek, hogy (1) tőkét tudjanak bevonni nyilvános keretek közt, (2) bizonyos lépték felett a tőzsdei jelenlét elvárt, főleg nemzetközi viszonylatban, (3) transzparenciát tudjanak felmutatni és lehetőség legyen a könnyű MLtelenítésre, mivel önjáróvá lesz a gépezet, (4) a kisbüfiket pajzsként tudják használni politikai szempontból, ha kell. A nagyobb képet kell látni, konkrétan leszarják, ha tudnak az árfolyamon keresni fél milliárdot egy nap, ez számodra hihetetlen lehet, pedig az ő szempontukból tiszta sor.
APPENINN