RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
A KONZUM Befektetési és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1065
Budapest, Révay utca 10. II. em.; cégjegyzékszám: 01-10-049323; „Társaság”) ezúton tájékoztatja a
Tisztelt Befektetőket, hogy a mai napon a Társaság tőzsdén kívüli ügylet keretében 2 020 372 db azaz
kétmillió-húszezer-háromszázhetvenkét darab Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan
Működő Részvénytársaság (székhely: 1022 Budapest, Bég utca 3-5.; cégjegyzékszám: 01-10-046538;
„Appeninn Nyrt.”) által kibocsátott, egyenként HUF 100,- azaz Egyszáz magyar forint névértékű,
dematerializált törzsrészvényt értékesített az OTP Ingatlanbefektetési Alap (cím: 1026 Budapest, Riadó
utca 1-3.; nyilvántartási szám: 1211-05) részére.
A tranzakció eredményeképpen a Társaságnak az Appeninn Nyrt-ben fennálló részesedése 21,18
százalékra csökkent.
A tranzakció eredményeképpen a Konzum csoport Appeninn Nyrt.-ben fennálló részesedése 46,46
százalékra csökkent.
KONZUM Befektetési és Vagyonkezelő
Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
Igazgatósága
Üdv Macey barátom! Egy előttem szóló írta, hogy Ő tudja. Ezeket én is kételkedve fogadom... Az előző heti Opusból gondoltam a délután3-4-et. De az is lehet ma el sem indítják. Ki tudja...
APPENINN