Február elején 560 is volt, aztán jött egy hír és 700ig ment, ha hiszel benne megtartod, ha nem akkor el kell adni és nem visszanézni. Senki sem örül a lecsorgásnak, de ha lenne szabad tőkém tuti vennék még most jóáron :)
semmi gond, nehéz, ezt benéztük, van még devíza vésztartalék, dollár, 1.8 milla, esetleg azt tudnám még, de a dollár is béka segge alatt...fuck, kiülöm én is...viszont ha ne adj isten vesztenek...amit nem hiszek, akkor indul majd a rally, mert mindenki esést vár, mint brexit, trump-nál
Akkor minden felgyorsul, mint a fogyóban levo WC-papir tekercsnél. Balu, en is így vagyok, beneztuk, ilyen idotavon ipari pazarlás nézegetni a virtuális bukót. Ennél az OTP is izgalmasabb és jövedelmezőbb.
Mai nap èrdekes lesz,eldöntöttem délután 3 ig rá se nézek,ha addig nem lesz benne fordulat és 660 ft os támasz alá zár el kell adni a francba.......mert lehet ebből vaskosabb esés is.
Egyetértek! Ezzel a forgatókönyvvel csak az a gyakorlati baj, hogy a pesszimisták dobják, mert "bukik a fidesz", az optimisták pedig szintén dobják, "mert választásokig beesik, előtte pénteken visszaveszem, utána kilő". Egyedül amiatt nem számítok mégse tavaszi M.L.geddonra, mert ez a leglogikusabb és legtöbb ember által várt forgatókönyv, éppen emiatt nem fog bekövetkezni... :)
Törölt felhasználó2018. 02. 28. 23:14
Előzmény:
törölt hozzászólás
opiba írtam, bemásolom, benne van h látom, egyet ismerjünk el h durván benéztük és h fáj, főleg az h benéztük: régóta opizom, régi motoros is vagyok, olvaslak is bennetek, most appom és cigem van, nem kevés full tőke, opival kerestem életembe a legtöbbet, sokakkal együtt indultunk, nekem volt két számjegyű 3-sal kezdődő opim is, mindegy, egyet nem értek az írásodban, miért baj aki adja, úgyse tudod meggyőzni, ráadásul, tényleg nem a legegyszerűbb úton megy a szekér, hanem, mint mindig a legbonyolultabbon, tehát még nézhetik a dolgokat úgy is h adják könnyedén, én is mínuszban mindkettőben, appban pont 100 pont, cigbe 20, valljuk be mi se így terveztük, én bevallom h nagyon benéztem az időkategóriákat, mostanra teljesen mást vártam, mondjuk annyi a különbség h nem adom el, mert gőzöm sincs hol az alja v mikor jön ki egy hír....
APPENINN