ha nyer a fidesz akkor felszúrás lesz és utána a felszúrás tetejét egyhamar nem látjuk viszont szerintem. így szerintem lemaradásveszély lehet. én tartom, de úgy érzem hiba volt venni március közepe előtt, de most már kiülöm. mert valóban a hírek miatt most össze vissza vihetik, de főleg lenyomás lesz szerintem is. mivel poziban vagyok, remélem nem sok sikerrel lesz lenyomás, de nyilván nem én döntöm el.
Szerintem pont most volt jó, hogy ez volt Hódmezővásárhelyen. Így nem kényelmesednek el a Fidesz szavazók és a kormány is átgondolja a stratégiát. Appeninn-t szerintem tartani érdemes. Fundásan jól felépítik. Jön a bevétel, bármely kormány alatt.
De miért lenne bizonytalanság? Hatalmas előnnyel vezet a Fidesz, Kiskunhalason 70%-kal győzött a Fidesz jelöltje, Hódmezővásárhelyen jobboldali jelölt győzött, aki erős fenntartásokkal beszél a baloldalról. Mi a gond, nem értem!
Megfogadtam, hogy eladom februar vegen. Azt gondolom, hogy sokan fognak kiszallni belole marciusban a kockazat miatt, amit a valasztas okozhat. Ha nyer a Fidesz, akkor lesz ido visszaszallni 4 ev alatt boven. Persze ez az en strategiam.
én nem fogadtam meg, te eladtad...? 1500 dbot nagy nehezen eladtam 700-ról kb 10 ezer nyerővel és ciget vettem rajt, ami most vastag bukóban, ennyit tettem...
En probalok az elhatarozasaimhoz alkalmazkodni. Most lehetoseg van, mindenki dontse el, hogy var-e a valasztasokig. De az utolso heten szerintem kitarazas lesz...
570-nel megfogadtad, hogy ha ismet 700 korul lesz eladod? En megfogadtam, mert rázós időszakot érzek, es egyebkent is elhataroztam, hogy februar vegen eladok minden ML papirt, mivel a valasztasok elott sokan fogjak szerintem eladni, mert
APPENINN