Kicsit állítsd le magadat! Mennyivel másabb az,mikor jössz örömködni (számodra érdektelen emberek közé- est fórum)családi ügyben ex-nek? Ja, hogy ez itt panaszkodás? Arra valók a barátok! Itt azok közt vagyunk. Az örömöt is a barátokkal osztjuk meg, nem? Szerintem is zárjuk a témát. Ez nem méltó ehhez a fórumhoz.
Na figyelj cuncika :) ha nekem valami magánéleti gondom lesz hidd el nem fogok vele hozzád rohanni! Arra meg vannak a környezetemben elő emberek ! Nekem is ,mint minden embernek vannak hatalmas problémáim,de hidd el nem kellesz hozzá :)
Ma volt egy jó cikk itt a portfolión érdemes elolvasni. Gvh utàn sok minden bekerül majd, rövidtàvon az 5x- re akarjàk növelni a céget. Az elemzés kitolàsa sem véletlen, sok hír jön még a vàlasztàsokig
Macey rendkívül jóindulatú, amellett a fórum lelke. És ha most az Ő lelke fáj, miért ne ápolhatnánk kicsit. A te lelked ápolására biztosan nem fordítottunk volna ennyi időt, már ha van neked olyan egyáltalán.
En az appal mar akkor kereskedtem mikor ml meg lőtávolban sem volt ! De lényegtelen ha itt a te verziódat vennenk akkor holnap egy ugyan ilyen fórumtarsnak is hasonló problemai lesznek akkor napokon keresztűl őt is vigasztaljuk ?
Igen, igazad lenne, csakhogy..! Itt, amikor még se híre, se hamva nem volt még se neked, sem másnak, Macey már akkor tartotta itt a lelket sokakban, köztük abszolút kezdőkben is, mondhatni, fáradhatatlanul. Most ő szorul egy kis támogatásra, és szerintem ez a minimum, amit mi fórumtársak (ha van ilyen) megteszünk egymásért.
Igazad van,maradjon hosszútavon téma a papír maga..... Nem azt mondom ne lehessen offolni,de ez a maganügy felrekúrós sztori tényleg el lett húzva itt ! Hangsúlyozom azert problemas ez itt,mert a vilagon nincs ember aki ne jarna így,tehat akkor mindenki ide irogathatná az egyéb sérelmeit ! Na szóval ,tépik e az appot lassan vagy nem ? :-)
APPENINN