eddig részvényesi értékteremtés - srv volt tervben itt. Eddig semmi, de még lehet ebből is valami. CIG 350,- és 50k vételen. Kompresszorral fujatják bmeg....
Cig kitette az irányjelzőt, gyakorlatilag duplázott múlt hét óta. Ennyit (semmit) számít a funda, a cég működése stb. Remélem itt is "észbe kapnak" a fő tulajok és a menedzsment valamikor. Ezek a szutykok utánozzák egymást. lopuszban a 400 volt egy "komolyabban" értelmezhetett támasz-letörés szint, odáig elmászathatják egy spekarallyban. appban fene tudja, a 400-550 zóna volt egy ütközőpont. De mivel én appot tartok, valszeg itt a cég szétlopása, a kisbüfik kisemmizése lesz a műsor :)
akik ráugranak az ilyen ciges mozgásra(még ha ta-t is rá lehet tenni) azok nem feltétlen a szép jövőjű nagyobb értékű rv-t keresik hanem a gyors pénzkeresést. + még cignél felhajtó erő,hogy vehetik a nagyok a tulajdonlás miatt.
10 körül értem gép elé,láttam,hogy veszik így gyorsan vettem én is,de nem mertem sokat már csak azért sem mert bizonytalan volt mikor tudok ránézni újra.14 % lett rajta,amire mondhatjuk,hogy nem rossz pár óra alatt,de ha azt veszem,hogy mennyit lehetett volna kihozni belőle akkor szar.
App- ból csak 50 millió darab van. Majd ha tépik, mertráébrednek, hogy ennek van reális nagyobb értéke és "erre vár szép jövő", akkor ezt még jobban fogják tépni mint s Cig- et. Én örülök, hogy a Cig tulajdonosok jól jártak, csak ezt kívánom nekünk is, reálisan megérdemeljük, és ezt objektívan gondolom így.
Jó kérdés, mert cselnek hittem. Hányszor volt már más részvénynél is felvitték és tömték akit csak lehetett. Nagyon elqúrtam. :( mára csak masterplast + pannergy + appeninn maradt. Te megjátszottad? Volt nyerőd valamiben?
Appeninn real