Tudom, hogy hülye vagyok de én még mindig bízom benne, hogy ezt is fellövik 1000 forint felé.....Kb 20-23 milla rv van közkézen ezt is meg lehetne futtatni simán
Nem foglalkozom a CIG-gel, de egyetértek veled, biztos nem ér 300-at.....Nem azért írtam, örülők, hogy aki abban benn van az végre kitud szállni, vagy nyereséget tesz zsebre, szeretném ezt itt is a saját bőröm érezni. De komolyan, nem 340 ért, pedig egy tróger bagázs, de ennél jóval több van ebben.
Concorde? azok soha sehol sem határoznak meg reális értéket vagy célárfolyamot, így ajánlást sem :) csak tudnám miért elemezgetnek. Megrendelőként nem fogadnám el célár nélkül az elemezgetésüket.
Egyébként a cig elmúlt bő egy évét ismerve, gyakorlatilag lófaxt számít az aktuális funda. Jelenleg már magasabban van, mint tavaly nyáron az olasz meló kitudódásakor. Itt volt 3-4 nagytulajdonos váltás 2019 eleje óta. Kaptunk egy friss stratégiát amire aztán felezett is árfolyam :( , fundás történések stb-stb. Jellenik érkezésére meg az emelkedés kifulladt esett azóta -10%-ot , és a víruspara szinten szédeleg az árfolyam, romló technikai képpel, valszeg előbb-utóbb megunja valaki és teszt gyanánt leönti. A spekáknak kell hitet adni, h. jóval többet ér vagy fog érni a jelenlegi árszintnél ez a cég.
2,5 millió forint a forgalom, az új tulajdonosokban jobban bíztam, de ha úgy látszik az 1 eurós szégyen árfolyammal akarnak a nemzetközi piacra kilépni.... ha akarnak, de még a Concorde árfolyamtól is de kurva messze vagyunk.....
Nem aggódom, csak sajnálom, h. itt nem lett meg a 3. felhullám, pedig a cig-hez (még időben is) nagyon hasonló pályán mozgott az app. Persze jövő héten a cig vonat után kötődve (pl. az onnan kiszálló "megrészegült" kisbüfik), jöhetne itt is a rally (375 felett forgalommal kitörés). Azt nem tudom milyen hírtől menne ez is +65%-ot. álom-álom. Biztos vannak a tűzhöz közelebb állók, akik nagyjából tudják a "forgatókönyvet", de én csak a grafikont bámulhatom.
Azért ne mond hogy csak engem bosszant, hogy itt állunk a gold cross kapujában, végre lezajlott a tulajdonosi átrendeződés, jól szétbaszva az árfolyam, és akkor egy CIG nyom egy laza +40%-ot úgy, hogy ar rv mennyiség is kétszeres, mint itt (94,4 M van CIGben). Itt soha nem fogok ilyet látni....És mikor leszünk funda felett??
Appeninn real