ezt most túl aggódod! Látszólag nincs ki eladjon! Még a cig miatt sem nagyon dobálták! Itt most kivárás van, szvsz a fejleményeket a legjobb most poziban kivárni.
Lehet vissza kellene ide is csábítani opusékat, egy rivális felvásárlás erejéig. Jellenik szarik ránk, még egy szaros közgyűlést sem tud leszervezni. :) Nem tudom látunk-e valamikor itt is hasonlóan kiugró forgalmú és emelkedésű napot-napokat. Talán, ha minden is ATH lesz újra, akkor a legvégén appot is megtalálják.
Azért raktam be, mert korábban én dobtam be a 100 Ft-os témát, de ezek szerint 10 Ft-on is állt az indikatív ár a 03.12.-i nyitás előtt. Nekem a 100 Ft-on állt kábé 10000 db-os eladói pakk maradt meg, aztán 201 Ft-on volt a nyitás. A CIG-et irigykedve nézem, lehetett volna hasonló kitörés itt is 400 felett. Már megint igazolódott, h. nem a jó lóra fogadtam. Úgy látszik itt túl sokan ültek már fel a vonatra és egyre kevesebben tolják. Pedig masiniszta cserék történtek elől, mégis beparkolták a 333rés állomásra. A masiniszta kiadhatná az indulási füttyszót :)
Appeninn real