Elfogadom azt is hogy valaki azt mondja rá hogy nem rés. Az elemzésközpont az egyik legjobb szakmai oldal és több könyvük is megvan, olvastam szeretem őket.
Én mindkettőjüket kedvelem és ezért kár érte. Jocek is leírta többször is, hogy tiszteli a Chartkirályt. Szerintem sokat is tanult tőle technikailag. Kár ezért az egészért, na mindegy
Farkasfű ezt írta: " Amikor felfele megy az árfolyam akkor keresi/várja az esést és réseket! Amikor lefele haladunk, akkor jön a hiszti, hogy megint nem engedik emelkedni, lenyomják az árfolyamot! " Ezt tegnap én mshogy fogalmaztam meg a magam stílusban de Jocek ez vagy így vanés/ vagy sokan így látják...
Én mikor bántottam? Tisztelem és becsülöm Ő esett nekem!! Többször is. Hully normálisan be tudta írni a véleményét és mások is. Van aki szerint az van aki szerint nem. De ettől miért kell a masikat ledegradálni?
emberek muszáj ennyit veszekedni? inkább szakmai dolgokról szóljon ez a topik és azon belül is nem egymás szidásával.... Inkább beszéljünk az app mai kilátásáról! :)
Jocek, Téged se szeretnélek bántani - de ha farkasfu távozik, akkor mi leszünk a vesztesek - szerintem ezt kéne hogy megértsd
szvsz több tiszteletet kell adni egy olyan ember felé, aki teljesen önzetlenül, évtizedes tapasztalatit osztja meg velünk, még akkor is, ha nem mindig viselkedünk vele szépen/tisztelettudó módon
én így gondolom, és még egyszer mondom: senkit sem szerettem volna bántani :-)
Vedd már észre, teljesen unalmas, érdektelen és kihalt a topikod Farkasfu nélkül. Hiteltelen vagy és csak egy okoskodó. Ráadásul hiú vagy, nem ismered el, hogy más ért is ahhoz amiről te csak okoskodsz...Akkor térnek vissza ide a többiek, ha megjelenik a szakmaiság, nagy tévedés volt téged fórumgazdának választani....
Megint én vagyok lehúzva nem értem. Egyáltalán nem kötekedésből írtam. És a válasz sem volt az. Sértődes az megy attól mert valalki máshogy látja és ezért engem kell kikiáltani kötekedőnek. Nekem meg ez nem tetszik. Befejeztem!!!
De az! Fizikailag ott van! 506 - 510. Ez egy rés. Ja hogy van olyan terminilógia aki ezt nem tekinti annak azzal nem lehet mit kezdeni csak elfogadni. Egyik csapat szerint az a másik szerint pedig nem. Tény az hogy ott egy rés.
farkasfu, Te mindig olyan türelmes vagy kötekedő beírásoknál - bízom benne, hogy ezt most is meg tudod tenni
olyan vagy ebben a topikban, mint macibear az OTP topikban, mint egy segítő nagypapa (bocsánat ha sértő a megjegyzés, de ez nálam nagyon pozitív szófordulat), aki a rossz kisgyerekeknek is türelmesen elmagyarázza, hogy miért is nem jó ötlet, a többi gyerek szemébe dobálni a homokot
jó hogy itt vagy nekünk és maradj is minél tovább, ahogy időd engedi
Appeninn real