"SZIT ben osztit csak szabad cash erejéig osztanak tudtommal ott lehet csavar." Erről jut eszembe, hogy a szabad cash szinte soha nem ment a cégben 150 forint/r alá, nem is fog már szerintem. Elég konzervatív, de részben ez lehet az oka, hogy idén még nem volt oszti. 80 forint osztaléknál már jóval 150 forint/r alá esett volna a cash. Jövőre már 100 forint feletti osztaléknál sem lesz gond ezzel (300 felett lehet majd a cash) . Akvit vártok cash-ből, pedig eladást hirdettek meg első körben, az ingatlanokat is listázták.
Túl optimista verzió jelen körülmények között. cég jó, fejlődik, gyarapodik. Viszont. Mi részvényesek mikor mennyit látunk ebből, na az erősen kérdéses. 1173 ról lenyomott árfolyam 133,5 re minden ok és indok nélkül. Bármikor ugyan ezt eljátszatják hisz a lenyomó kotta ismert. SZIT ben osztit csak szabad cash erejéig osztanak tudtommal ott lehet csavar.
Azt fogják nézni, hogy már SZIT és itt a lehetőség az osztira, előtte meg semmi nem volt! Aki veszi esélyes, aki nem az kimaradhat! Tuti info nem lesz, csak közvetlen előtte, de addigra duzzad a zsákom-bákom! Vagy nem és bánom...😃😃 Nem beszélném fel, nem célom, de el kell jönni egyszer az Appeninn idejének is! A kalkuláció a Waterloo-ra úgy 2026-2027-re tettem, de sokallták itt. A fele is szép eredmény lenne, fele időre.:)
Nem temetem, ha lenne bármilyen bátorító hír a jövő évi osztalékpolitikával kapcsolatban, akkor venném mint a cukrot. Viszont jelenleg bizonytalanság van. Az hogy SZIT még nem garancia egyetlen kifizetett forintra sem. Az eredményt úgy alakítják, ahogy csak szeretnék.
😃😃 Ne szaladjunk annyira lefele! Korrekció van, az egyértelmű! A 320 környéke (0.618%) a korrekció ideális szintje! De..!! Az első korrekciós szint (zászlózásra kiváló) a 0.382/429!! Aztán itt van még a két céláras madár támasza is! Ezek is erre a szintre esnek és így van egy erős támasz zóna 430-450-s sávval! Alatta a 400-s támasz! Eddig 457 volt az alja! Tehát 7 pontra a támasz zónától (450-től)! Elvileg, akár meg is lehetett az alja és fordulhat"! Sajnos erre még nincs megerősítés, de ne temessük azért! Az emelkedés/felpattanás is a 133.5-ről a ~0.382%-ig ment, igaz kicsivel feljebb, de most annyival alá is esett, vagyis az átlag a ~0.382%/530! Ez alapján is, akár fordulhatna újból felfelé! "akár"....😃😃 Meglátjuk mi lesz belőle! App/W (ez még Koatinak készült, de eltűnt) https://ibb.co/P4QkKZD
De Farkas szerint kellenek hozzá bizonyos feltételek teljesülése. Csaknúgy nem lesz 320. Ne is legyen. 420 körül van rés ,azt viszont betöltheti MA 200 teszttel egybekötve. Bizakaodó vagyok.
Appeninn real