Egyre kisebb esélye. Ha le is szúr, minimális forgalommal és db számmal, mivel kevés a papír. Sokat gyűjteni, összeszedni nem fognak ,másrészt arra a leöntésre váró db számra sokszoros a túljelentkezés.
Erre én nem mernék hiteles választ adni, de arra is felkészülhetünk, hogy az intézményes befektető társaságok 100 Milliókkal szálnak be. Nekik erre ugyanúgy össze kel hívni az igazgató tanácsot. Talán nekik akart a kedvezni a cégvezetés, hogy ennyivel előbb jelezte a szándékot.
Ne bántsd Őket, a lebeszélők ugyanolyan részesei a tőzsdének, mint a felbeszélők. Esetünkben viszont a felbeszélők jelenléte és lelkesedése hitelesnek tűnik, addig a lebeszélők naponta többször is leírják, hogy semmi értelme itt lenni. - Akkor minek nyomulnak itt? Már leírtam, onnan tudható, hogy engem nem érdekel, hogy nem hallotok rólam a következő buliiig. - De egyenlően benne vagyok a történetbe, és ha lenne még pénzem 400 alatt rávennék.
Felesleges ezekkel vitatkozni, úgyis jobban tudják, hogy nem lesz osztalék, meg nem lesz SZIT, meg csőd, meg kivezetés... De azért az is aranyos, hogy némelyik nagyon okos pár napja még azt hitte, hogy december 13-án a '23-as osztalékról döntenek. :D :D :D Na ennyit róluk... :D :D :D
Szerintem 21. én meglesznek a pontok -bővitve,dec 13. án megszavazzák és zárás után ,de lehet előtte megtudjuk a 3 igent,más nem lesz szerintem utána meg kitörés lesz addig amig-400ft és 700ft közé-utána meg valahol beáll a részvény 500ft körül.oldalazni.addig mig nem jön hir.
"Akkor veszek amikor akarok" Ez a kijelentés mára igaz, de van egy forgatókönyv, amiről senki nem beszél. Megtörténhet, hogy bejelentik egy héttel a közgyűlés előtt a kereskedés szüneteltetését. Éspedig avval a sablonszöveggel, hogy "várhatóan jelentős változás áll be az árfolyamban". Volt már ilyen és lesz is. Na ekkor megnézném az eldobálók, lebeszélők ábrázatát, MILLEN pofát vág. - Hol is veszi vissza?
Ahogy azt már Farkasfu említette, ilyen szándéknál össze sem hívták volna a közgyűlést. Miután a három nagy tulajdonos dönt el mindent, ezt már biztosan megbeszélték egymás között. De maradjunk a lehetséges forgatókönyvnél, ha valakinek nincsen papírja december 12.-ig (közgyűlésig) - és megszavazzák - már nem is lesz. Magyarul, ha van valakinek lottószelvénye esélyes, ha nincs felesleges már előre szenvedni, hogy úgysem fog nyerni. mert egészen biztosan vesztes lesz.
Appeninn real