viszont tényleg hiszek benne hogy nemsokára 300 felett lesz és 500 felett előzi az opust..miután az visszacsorog oda..d emeglátjuk. nem egyszerű részvények mozgását összehangolni.. idejövök feltolom az árfolyamot egy koati meg képes beleadni...
Biztos lesz aki eladja ezen a szinten,mondjuk az biztos nem én leszek 🤚💎💎😁 nehogy még idén ide kerüljön egy akkora dolog ami épp a 10x-ese az appenin értékének ebben a pillanatban 😁😁
Soha nem fog már ez 3assal kezdődni!Majd kivezetik, és talán a felszámolasból kap mindenki 3 téglát amit oda vághat a Budapest Airport ablakának ha ott jár!:)
Te nagyon kedvelsz engem ember.. Figyelj ha a spekuláns látja hogy a piac nem arra mozdul amerre várja akkor...illetve abba vesz amit lát hogy működik..De az elméleti alapokon kívül igen abba pörög mikor van ideje a maszek munkaja közben... nem birtam megállni és hoztam át másból oda még tőkét..Az appeninn hiszem hogy utol fogja érni mégha most nem is úgy tűnik..igen benne van hogy lejjeb nézünk, . 270 alá nem várnám ott vétel.egyébként ugyanazt játszotta eddig el mint 195 és 200 körül...csak most 100 Ft-al magasabban. egyébként még van sokféle részvényem.. Nem tudom milyn szinteken vagy de nem kell eldobnod szerintem..
Jó kis forgalom lett itt és már nem az 5K, hanem a csőd jön! Na akkor holnap 300 felett...!! Amúgy terv szerint haladunk és zsákolni kell! Vegyétek vegyétek, mert a végén rám rohad! 😃
A legutolsó célár az App- ra 743 ft volt ! Az Opusé 232 ft ! Az Opus pár hét alatt négyszerezett ! Az onnan távozók számára nincs nagyobb potenciál mint itt !!!!
Most vásároltak Varsó központjában 4 irodaépületet.40.000 négyzetméter+ 1300 parkolóhely. A turisztikai portfólióból szerzett pénzből további vásárlások! Na ezek pénzt termelnek nem úgy mint a turisztika !!! A 20- 21-es számok pedig a full covid időszakra vezethetőek vissza!!!!
Appeninn real