Mivel mindket csodapapirral kereskedem, kereskedtem regen is a brokerek meglepodeset kivaltva😉 azert elfogult nem vagyok. Velemenyem szerint beindult a penzcsinalas idoszaka eus penz ill. jobb hijan. Nem baj, sot bizom abban, hogy emiatt meg egy jo ideig porgetni fogjak a fiuk azt amit lehet. Egy igazi tozsdei papir mozog is amin mindenki kereshet. Az intezmenyiek leginkabb. De nem sajnalom toluk, csak nekem is jusson! Regen otp hozott a legtobbet. MERT LIKVID!!!!
Az a franya matek😉 Szeretem az irasaidat sokat segitesz vele tobb papirban! A pingiket meg nagyon kedvelem. Targyilagos vagy, erzelem mentes az irasaid soran. Koszonom! Az ,,adjatok csak,, iras mar csak azert gondolkodtatott el mert aznap a beiras elott eleg sokat vettem..... utana jott a beiras. Lehet o adta... Sobadi ezt jatszotta ottoneban, kozbe szorta a nepre. Ha nem igy volt akkor elnezest kerek a vasutastol🫠
"minden szép minden jó tuti nyerő királyság“ Ezt már Te állítod. Ilyet nem írtam. Annyit írtam, hogy nincs vészesen eladósódva az opus, amennyiben normál eredményt produkál a jövőben. Hogy miért volt béka segge alatt? Nem tudom, csak sejtem, de aki vett belőle az jól járt, és így sokat tudtak venni jó áron.
Nekem ne ajánlj semmit! 13 szemüveget számoltam a fiókban, igaz, csak kettőt használok!! :)) Abszolút nem érdekel, hogy ki, milyen fundás tényekkel akarja fel, vagy lebeszélni bármelyik céget! Főleg hírek nélkül!! Nekem annyi a dolgom, hogy figyeljem a kereskedéseket és a chartot! Ezekből próbálom kielemezni a következő lehetőségek irányát. Ha kell le, vagy felfele teszem meg az észrevételemet, pozímtól függetlenül, de ez legtöbbször a következő szintig él! Éppen azért, mert ezek a fellángolások, feldumák is, rajzolják a chartot! Hiába vannak célárak/pingik a magasban, vagy a mélyben, messze a reáltól, ezeknek a szerepük az előtte lévő, támasz és ellenállási szinteken vannak! Sokan csak a célt figyelik, de unom már mindenkinek elmondani! Keressenek rá! Akinek fogalma sincs a ta-hoz, az ne is nézzen rá!! Félre viszi és utána mást okol majd! A cél viszont kell, mert abból adódnak a szintek előtte! Az nem érdekes, hogy az elemző cégek célárai megegyeznek az enyéimmel? (Persze itt bluekról beszélek, ezekre" nem tesznek inkább..) Tudod miért egyezik? A ta miatt, mert matek! Persze megy hozzá a fundás duma is náluk, másképpen nem lehet "eladni"!! Én itt vagyok a kezdetek óta, vagy régebben és éltettem a repteres sztori lehetőségét, Tokajt is, bár az első pillanatban tudtam, hogy dobni fogják, de akkor is csak a ta szerint lehetet elemezni! Simán a matek és a többi ta elemei kell a ta-s elemzéshez!! Nem kell ez az ámokfutás, amit csinálsz a két topikban, konkrétumok nélkül. Amikor jön egy korrekció, mert az mindig van, akkor az "adjátok csak" szöveggel hitegeted tovább a népet. Kíváncsi vagyok, egy nagyobb korr-nál be állsz e "halasnak"? Visszatérve az elejére, azért mert én sokszor, a pillanatnyi állásból nem azt hangoztatom, mint a többség, persze ezért kapom is a mínuszokat, nem azt jelenti, hogy a pozím is arra áll! Ez egy figyelmeztetés csupán, hogy lehet egy megálló, vagy éppen pattanás, korrekció...! Na ebben van a lényeg, mert lehet, h ellentétes az én pozímmal is, a kommentem!! A kérdésedre, h eladtam e, azért nem válaszoltam, mert lényegtelen, független a leírt észrevételemtől. Nem igen szoktam elárulni, hogy van e, vagy nincs az adott részvényből, de elárulom neked, hogy pár hónap alatt, az app jó pár millkát hozott és az opi is! A felbeszélésedtől függetlenül persze! :)) A fundáról addig felesleges beszélni, ameddig nincs hír!!! Lehet ez az (opi) emelkedés egy tulajdonszerzés/bővítés része és netovább! Az érdemleges hír hozzá, ami viheti fel, késhet egy évet is és akkor meredek korrekció jön addig! Az is lehet viszont, hogy jó fundás hír jön, de akkor bennfentes problémák adódnak majd! hmmm Túl jól ismerjük már az ígérgetéseket és a semmit mondó hitegetéseket a fórumon! Amennyiben lesz hír, lehet majd kalkulálni, de a ta mutatni fogja! Amúgy ez a gyufás doboz, eddig is ennyit ért és szépen haladt lefele az árfolyam, tehát erre nem hivatkoznék semmi esetre sem! Csak megjegyzem, három éve 196-ról, ugyan ilyen emelkedés, felpattanás (200pont) történ, és utána sokkal mélyebre került az árfolyam! 📉 Új, nem ismert konkrétumokkal beszéld fel az árfolyamot, ha van...!! Ez lenne a korrekt! A másik oldalt már ismerjük a fórumon! :) Amúgy én mindig a longosoknak drukkolok!!!😃😃 📈
farkasfu! Ajánlanám figyelmedbe, hogy egyszer próbáljeg más szemüvegen keresztül is gondolkozni! Ez a cég jelenleg 14,5 Milliárdot ér! Biztos ennyit ér szerinted ez a tyufás doboz? Mennyit fog érni, ha kihúzzuk és belegyömöszölnek egy nagy "valamit"?:)
Van jó Hitel, és van rossz Hitel!Sajnos a lakosság néha a butaságot, és a pénzügyi butaságát behozza a tőzade világába. Példa: Azt gondolja 1000ft értékékű vállalati kötvényt úgy állít be, mint mikor 1000ft hitelt kap valaki lapos TV-re a Providenttől!
Ez mind igaz minden szép minden jó tuti nyerő királyság, akkor mégis hol volt és főleg miért volt ez a csoda hosszú évekig a brekusz valaga alatti árfolyamon? Most jött egy srv 489 ig és minjárt a "legjobb cég lett" 👀🤡
1. Az opus nem úszik az adósságban! 2. Egy cégnek nem célja, hogy kifizesse összes adósságát! A tőzsdei cégek 70-80%-a nagyobb adósságrátával működik mint az opus! A cig-nek több mint 100 évbe kerülne kifizetnie adósságát az OTP-nek is lenne vagy fél évszázad, de eszük ágában sincs kifizetni. Néhány cég, ami "eladósodattabb", mint az opus: otp, 4ig, masterplast, any, autowallis, cig, dunah, alteo, takarekjz, waberers.... Legfrissebb scope: "Az Opus megtartotta az általa kibocsátott kötvényekre az MNB által elvárt befektetési szintnél négy fokozattal magasabb: BBB- besorolását, a kibocsátóra vonatkozóan pedig a BB Stabil minősítését." Nincs opusom.
Könyv és. Akereskedés alapján nálam megcsappant a lendület. aztan ugye szépen betöltötte a napos rést de nem volt benne kraftba újból lokális csúcson zárni. Rsi egekben, figyelni kell már erosen mert persze barmi lehet itt.
Appeninn real