egyébként sokan jósolgatnak találgatnak fejtegetnek én meg a piac konkrét mozgására reagálok. Mi történt? app kilótt 300 ig utána már játszot azz árfolyam 296-302-297 stb láttam ebben az első körben de lehet mára nagyon több már nincs.mindez félóra kereskedésből lejött..közben néztem akkot 209 , 210, 214..hm .érdekes..na most venni kell pali bejöna megérzésed ami hetek ota mozgat mire venni tudtam 219...bakker..mi lesz...263 lett...
én pont lexarom hogy kanocos gyertya vagy csucsdisz..nekm iylenek nem kellenek...enélkül is működök..nézem a forgalmat emlékszem mi szokott lenni. stb..
de amugy mikor az ember "érzésből" tózsdézik azt k nehéz indokolni magyarázni...miért miért miért---mert csak . pont ennyi.. megérzés. akko. miéert? ..mert csak annyira xar hogy jo a béka segge alatt az árfolyam de mozogni vélem ..van forgalma végre..ugyanugy mint sokan könyvet irnak milért lesz 12 k az otp--mit irjak rá..csak.. ember..nem látod..kiböki a szemed hogy hova tart....msot ezt hogy fogalmazzam meg?..._)))) telekomot miert vettem ? 414nél--mert bakker 500 lesz...miért mmiért miért, mer anynnyi lesz....just because..i think that
már leírtam. egy részét realizáltam a haszonnak és áttettem akko részvényekbe amin nyertem eddig 44 Ftot ..app meg visszaesett 13 at...az idő igazolt. kellett a gyors pénz egyrészt, másrészt óvatosság..
Appeninn real