az mind1 mikor tolti be ahogy irtad eygszer betotli ami azt jelenti teljesen megbizhatatlan es magasabb arfolyamon nem szabad vasarolni belole el kell felejteni.
“es csak azert huzzak fel hogy adni tudjanak par darab reszvenyt a 10millio darabbol”. Te ezek szerint nem szeretsz pénzt keresni🤣 Egyszer majd betölti de szerintem az nem mostanában lesz!
Ha nem tolti be a 390-es rest es ugy indul meg akkor valoszinu vissza fog csorogni erre a szintekre es csak azert huzzak fel hogy adni tudjanak par darab reszvenyt a 10millio darabbol.Deltaba mondtam ott betoltotte a rest es be is stagnalt 70-80-ra ami varhato volt.Itt sajnos mas lesz a helyzet egyelore.
Persze megvan mind nem kell a masik topikosokkal osszekeverni engem.Amikor irtam ne vegyen senki ebbol a reszvenybol egybol lehurrogtak kozben azt irtak hogy eladok.Kicsit logikatlan ha azt akarom ne vegyenek akkor hogyan adnek el?En tartom mert biztos lesz itt valami de mar az furcsa hogy a reszvenyeet nem akartak bevezetni ami varhato volt hogy eljatszak.
Amixa Holding Nyrt.