jah es a deltat mondtam hogy lezs majd ujra 100 korul de nem varom magasabb szintre .. es meg most is tartom hoyg lesz meg ott egy felmenet de kb 120 kornyekere.
Itt meg igen 2000-nel mondtam hogy jo lesz es meg midnig tartom ezt az allitoasomat de amikr orest latok nem mantrazom hoyg venni kell mint ahogy te csinalod mert 2 evvelé ezelott is ezt csinaltad amikor hirtelen januarban megindult 3000-ig egybol elokerultel es mondtad hogy miylen jo lesz en meg mondtam hogy res maradt hogy valoszoniu vissza fog menni. Ne keverj magaddal ossze eddig csak te ultettel be masokat.
"A Deltában is meg itt is te mantráztad,hogy milyen jó lesz,aztàn estek mint a kő.." Deltaba ki akartal tiltani amikor mondtam hogy a res ott van 60-nal valami fog tortenni hoygvisszatudjak tenni az arfolyamot oda es kb ra 1 honapra barna kkiszallt. Szoval megint hazudtal ahogy midnig is teszed.
Még egy utolsó komment: Azért az ne zavarjon,hogy a Deltába még a csődös időszakban vettem bele és akkor kezdtem írogatni(2017 ősz)🤣. Valótlan dolgokat ne írj légy szíves! Tévedni emberi dolog😉
Minden úgy van ahogy leírtad😂😂 Nem írtam 30-80között de közben felbeszélő-beültető vagyok?? Tényleg nagy bajok vannak nálad! A Deltában is meg itt is te mantráztad,hogy milyen jó lesz,aztàn estek mint a kő.. Tényleg semmi értelme veled vitatkozni! További jó társalgást magaddal! Ui:FÓRUM ALAPJÁN NEM KERESKEDÜNK!!
sztem nem kene ide irnod mert csak lejaratod magadat es mivel nem birod ki hogy ne irj ide ezert valoszinu igazam van kulonben nem irnal ide nem zavarna mit irok.
mit miert latok?Neked is el kell magyarazni azt amit nem tudsz megerteni? xD Hanyszor irtam nem lesz jo a papir?Nezd mar vissza sztem egyszer se en azt irtam hogy amig res van nem lesz tartos emelkedes ha betolti utana lehet szamitani valami jora ahog a deltaba tortent.Latszik igazam van mert nagyon kaparsz itt xD Tanulj meg ertelmezni aztan johetsz szamonkerni.
es tovabb tartom azt amit eddig is irtam tartos emelekdes itt nem lesz amig res van 390-en eppen ezert javaslom midnenkinek hogy addig minimum kerulje ezt a papirt amig nem tolti be a rest mert kulonben be fognak ragadni vagy akkor adjak el ha te megjelensz az emelkedesbe mert jo kontraindikator vagy.
pontosanm errol beszeltem te vagy az aki hitegeti az embereket kozbe rajuk adod.Legalabb be is vallottad.Nem vagyok buszke ra hoyg van reszvenyem de nem is ultetek be senkti ahogy te cisnalod minden egyes emelkedesnel hoyg eltud adni az alacsonyan vett reszvenyeidet.Deltaba is ugyan ezt csinaltad 150-nel megjelentel ment a nagy duma aztan buszke vagy magaadra hoyg 30-on vasaroltal es "higitottal" valoszinu nem is volt mit higitanod mert nem is volt magasabb arfoylamrol reszvenyed.Te ketszinu vagy amit mar reg eszrevettem ahogy azt is hogy a DELTA 30-80-as emelkedesnel 1 szot se irtal xD El lehet gondolkozni hogy miert mert nem tomes volt ne makartad hoyg vegyenek az emberek neked a szereped a beultetes.
És arra vagy büszke,hogy tartogatod a részvényeidet bukóban? Neked sem való a tőzsde :D 1000-nél hidd el,hogy nagyon boldog leszek,jó sok nyerővel ,már csak el kellene érnie :DD 1000 felettről alig van részvényem.300-450 között vettem a nagy részét. További jó beszélgetést magaddal!
Te nagyon te! Nem azt írtam,hogy 350-től tartottam 780-ig,hanem 350-es szinten kezdted nyomni a hülye szövegedet és onnan duplázott az Astra! Neked is felteszem a kérdést: Ha így látod miért nem adod el? Erre te sem tudsz értelmes,elfogadható választ adni. Ez a tőzsde barátom,nem a szamaritánius szeretetszolgálat! Ne játszd már a megmentőt!
ezt a jo resvarast mar eleg sokszor leirtad multkro is mikor irtad betoltotte. 1000ft arfolyammal kitorolheted a seggedet amugyis.tudnal nekem mutatni egy datumot mikoriak a reszvcenyeid? Mert en tudok neked mutatni az enyemeimrol mikor vettem oket.Megléatjuk ki kamuzik itt a forumon egyofolytaban azzal hogy nem adja hanem csak higit lemerem fogadni nincs is mar reszvenyed 1000ft felettrol se.
ilyeneket csak benfentesek irnak mint amit most irtal? 350-780? pontosan mennyi darabot lehetett venni alacsony szinten hogy megerje adni 780-an?Es mekkora is volt a forgalom 780-on hogy ott lehessen adni? De mint irtam ott is igazam volt hogy akiket beultettek 600 felett hogy vegyek azok szepen beragadtak es most 290 az arfolyam.Ne a sajat szamladat nezzed hanem azt hogy a felbeszeles miatt kik ultek be es szivtak meg miattatok.Itt is ugyan ez van hiaba mondod hoyg 1000ig elmegy de ugy nez ki hogy meg 500 fole se fog menni normalisan kedden jonnek a reszvenyek 10 millio darab az elegge megvagja a kapitalizaciot es a 500 mar nem lesz realis arfolyam egy ideig.
Amixa Holding Nyrt.