Hát hogy itt mindenki lebeszél, hogy vehessen meg volt ott vmi emelkedéssel kapcsolatos dolog is, de nem jegyzeteltem ki, csak olvastam a rengeteg konteót. De ha meg ennyire tudtad, hogy ez ennyire sz@r és évekig semmi nem lesz benne, minek vettél bele olyan drágán? Elég lett volna tavaly venni 400 alatt, vagy idén, lehet még lejjebb küldik ezzel a teljesítménnyel... Volt bőven eladó, meg van most is, mindenki menekül E1G csodás üzleti tudása elől😵
Igen en is benne vagyok, Mennyi elmeletem volt sorold fel?Sztem 1 xD az tenyeleg sok biztosan De te honna is tudod nekem mennyi elmeletem volt?Melyik nickrol irogattal?En evek ota azt mondom hogy tobb szalon fog atmenni a dolog amikor KF megerkezett mondtam hogy tuti nem o lesz itt a befuto ahogy akkor is mondtam amikor ezek a kutyak erkeztek ide.Nincs semmi mas.1 elmeletem volt az elejen hogy az opushoz lesz koze a cegnek vagy a Deltahoz ennyi semmi tobb es tartani kell nem szabad eladni nekik de higitasrol sose beszeltem mert nem lehet tudni hol lesz az alja.
en irtam mert szoktam irni, viszont pluto akkro valaszol akkro jelenik meg ha lesz valami ahoyg nyaron is csinalta.Semmi extra nincs ebben.Nyaron ha megbnezed a bejelentes elott 1 hettel aktivoskodott ennyi.
Te is évek óta ragadsz benne, nem? Pedig mennyi elméleted volt neked is, akik meg írták 1.5-2 éve, hogy ez kamu lesz, le voltak oltva, hogy csak el akarják adatni. Hát az a konteó sem jött be. :D Most épp E1G élvezi a papper előnyeit, jó pár elődje után. A kisbüfik meg megszívták. Such is life, nincs itt semmi nagyívű terv.
Amúgy érzek egy kis ellentmondást. Azt feltételezed egyszerre, hogy a másik nem keres pénzt, több évig lakik egy részvényben. Másfelöl meg feltételezed hogy mozgatja az árfolyamot a haverokkal és sokat tesz zsebre.
Mi ez a többes szám? Neked tuti üldözési mániád van🤣 Az általad felsorolt papírokból csak az Amixa mínuszos(450-es átlaggal). Van az a mondás,hogy türelem rózsát terem. Egyébként meg nagyon benézted a velem kapcsolatos dolgokat,több mint két éve nem adtam el Amixát! A személyeskedésed meg a lekezelő stílusod kritikán aluli!
Amúgy Te kezdted a mai írásfolyamot, arra is lehet mondani, hogy megjelensz és beindulnak a dolgok. Amúgy meg jan. 31 felé közeledve valami indulhatna is, hogy az itt ücsörgőknek jó is teremjen.
de amugy elnezem hamarosan lesz valami tortenes mert elokerultel es altalaban ha te elo jossz akkor mindig van egy kicsi rally hogy tudjatok penzt keresni.De remelem ahoyg eddig is senki nem fog venni es eladni se kereskedjetek egymas kozott xD nekem megeri nezni ahogy egetitek ti is a penzeteket.
Amixa Holding Nyrt.