Úgy látszik versenyzik a másik szarral, őrmesterrel a 400 alatti szintekért. Még két ilyen mocskos papír nincs a tőzsdén ,ezek magasan viszik a prímet!!
Tisztelt vezetőség! 447 alatt vagyunk egy ideje... Idézet: Nem javasolja a 447 forintos kötelező nyilvános vételi ajánlat elfogadását a részvényeseknek az Amixa Holding igazgatótanácsa – tette közzé a társaság csütörtökön kereskedési időben a BÉT honlapján. Az ajánlatot még május végén tette a társaság 16,04 százalékos nagytulajdonosa, az E-Milorg Kereskedelmi Kft.,
800 vagy 1200 is siralmas azoknak,akik ehep óta itt vannak. Talán P úr pakkja ígéretes. Bármikor elszállhat ha a 90% klub úgy akarja és magasabban lehetne akvizíció és részvény kibocsátás. Reméljük nem tökölnek évekig. Bikapiac van és kispapír rally jöhet a végén Akko, Wallis önéletrajzok az Amixa.hu Oldalon. Türelem Talán nem dísz lesz ez a tőzsdén
Nyilván a remény hal meg utoljára, de addig is ventillálok, és nem fogok jó pofát vágni ahhoz, ami itt folyik... Volt már itt ezer konteó milyen csoda jön, aztán a 400as árfolyam letörésén lehet izgulni. 😮💨
Ákos is reménykedik, ha már itt van napi szinten és van is neki, hiába is fejti ki pesszimista nézeteit az előremutató kommentek után. Bár lehet hogy csak nem akar elkiabálgatni, meg biztos reményeket kelteni magában. Ilyen a jó tőzsdés: kivár, és nem ámítja magát.
Prutkay valamiért vett/ kapott 100m forint összegben részvényt.Ha el szeretné adni,akkor meg kell csinálniuk a rallyt forgalommal.Látszik a rendezkedéseiken,hogy valamire készülnek.Én már kivárom ha eddig ültem benne. Ui:Nyaljanak szart🤡💩💩
Most inkább az a nagy kérdés, meddig marad a szédítő 400Ft-os magasság felett eme budipapír. Mondjuk ha feltételezzük, hogy épeszű ember nem vesz bele, nehéz lesz emelkednie 😂
Jön be egy újabb élelmiszeres csoda, pár hete volt a hír. Csörgött is rá az árfolyam 😅 A tapasztalatokat velük kapcsolatban inkább hagyjuk, szerintem sokan nem tudnának róluk nyomdafestéket tűrő módon nyilatkozni.
Persze, eddig nem volt érdek, de majd most 🤣 Sajnos szerintem nem lesz itt semmi, nekik mindegy, hogy 300 vagy 600 az árfolyam, eladni lehetetlen... Ami meg nekik kell azt OTC-n lekereskedik, ahogy a napokban is.
Pr úr hány darabot vett? Akvizíció gyanús vagy árfolyam rally gyanús folyamatok előszele az utóbbi pár közlemény. Mi értelme lenne tőzsdén lenniük? Nézd meg a cég vezetőségét és tőzsdei cégekkel kapcsolatos tapasztalataikat
https://amixa.hu/ A cég céljai olvashatók itt. És a nevek már más cégeknél is jelen voltak, ahol lett anno árfolyam emelkedés valószínűleg. Kérdés, hogy itt mi a terv. 350-450-480 között hosszabb távon gyűjteni lehet, 350 alatt dobni, sajnos eléggé illikvid
Pr úr és a nagytulajok érdeke lenne az árfolyam emelkedés és ésszerű lenne akvizíció újra részvénnyel fizetve magasabb áron. Vajon miért jöttek tőzsdére?
Amixa Aranyásók Nyrt.