Én sehová sem szoktam. Figyelni kell. Ha elmegyek egy hétre nettől messzire, akkor talán. A nyomdánál nincsenek nagy mozgások, sztem nem kell attól tartani, hogy szörnyen bezuhan.
Törölt felhasználó2014. 11. 05. 12:40
Valaki segítene, hogy hol lehet érdemes meghúzni a Stop-loss-t?
Eltűntek az eladók is. Konteós megközelítésből a nagy vevő volt az eladó is tegnap, hátha lejjebb lehet csalogatni a többi tulajdonost, hogy eldobálják a papírjaikat 900 alatt.
Én is kíváncsian várom a 14-ét. Sztem az már beárazódott. Nagy meglepetésre nem számítok, de az előrejelzéseket kicsit meghaladó +umokra igen. De ez csak speka, meglátjuk.
Meglátjuk. Kicsit túllőtt az utóbbi 3 napban, de az oszti még valószínű, hogy nem épült be. Korai lenne. Elnézve az utóbbi pár év kitöréseit, pár napos lassú lecsorgás után újara jelentősebb, de a mostaninál kisebb emelkedésre számítok. Oszt vagy így lesz, vagy nem. Minden estre most jó ülni benne :)
Viccet félretéve (bár tényleg a nagy részét a pakkomnak 410 és 460 között vettem), valszeg páran tudják már a negyedéves számokat. Itthon ez sokkal jobban kiderül mint kint. A feltépésekből tényleg az látszik, hogy komoly vevő lehet. Megvárja míg összegyűlik egy adag és "rárabol".
A kötési listát elnézve ezt ma is masszívan vették. Nem számít nekik, hogy már 900-nál járunk úgy veszik, mintha csak 400 Ft lenne az ára.
Szerintem a vevőnek csak egy problémája van, hogy nincs elég eladó.
Ilyen mennyiséget kisbüfik nem vesznek. A nagyok pedig kiszimatolhattak valamit.
Állami Nyomda