Randomnál még nincs.
Ami viszont érdekes, hogy holnap reggel valószínű rajta lesz a számlán és a mai nappal lesz lekönyvelve.
A többi osztaléknál is így csinálják.
Egy éjszakát legeltetik a pénzünket valahol.
Aki sokáig tartja, látni fogja h fokozatosan emelkedni fog az árbevétele. Ez egy olyan befektetés, ami hosszú távra a legjobb, egy vállalat általában hosszú távon tud javuló eredményeket produkálni.
Szerintem nincs jelentősége.
Az ÁNY-nak biztonsági termékek a fő profilja. Nem hiszem, hogy olyan irányban fejlesztene (hagyományos nyomdai termékek), ahol szintén régi motorosok dobják be a törölközőt.
Egyén szintjén nem hatékonyabb a külföldi hiszen ember ő is de már szervezet szintjén igen és ez számít.
Ez pedig szerintem kultúra (ami baromi nehezen változtatható). Hidd el én láttam olyan nagy magyar céget ahol a haverség számított a HR szintjén. Az egyik blue chipről van szó. Véletlenül egyik csaj ismerősünk (informatika/telekom szóval ritka) összes csaj ismerőse is ott dolgozott.
Szerintem ez a személyzet namagement abból is adódik, hogy bizonyos szint felett már nem managelhető a HR sógor-koma alapon.
Az átlag külföldi munkás semmivel sem hatékonyabb, mint az átlag magyar. Én konkrétan dolgoztam huszonsok nemzet nemzet képviselőjével, és azt tapasztaltam, hogy pusztán az egyén határozza meg a teljesítményt.
A termelékenységnél arról is lehet szó, hogy a nyugat hozzánk képest szimplán drágább. Nem tudom, hogy pl a GDP különbségeket vizsgálta-e már valaki ebből a szempontból.
Állami Nyomda