Nem csak a választási nyomtatványok jelentenek plusz bevételt a nyomdánál... Most ért véget a VB és hát tudjátok, hogy nem lehet VB-t rendezni fogadás nélkül... a Tippmixhez is a nyomda gyártja már a segédszelvényeket... és ahogy láttam a lottózókban jól fogyott :)
8-10 százalékos emelkedés árbevétel és nettó eredmény oldalon akár minimális export bővülésssel részemről nagyon ok lenne
Tényleg ne legyen sokkal több az oszti mint a tavalyi mert arra Lézerék tuti ráteszik akkor a kezüket))
Közben vezetnek a hollandok, mekkora bírói hiba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2,3 milliárd netto volt a keretösszeg, ha jól emlékszem, beleértve az önkormányzati választásokat is. Én pedig arra vagyok kiváncsi, hogy az exportot tovább tudják-e bőviteni.
80Ft osztalék? Nem lesz az sok? Még a végén kapunk egy extraprofit különadót.
Egyébként mennyi lehet a választási nyomtatványokon elért árbevétel vagy nyereség aránya a teljes árbevételhez, nyereséghez képest.
Engem érint, mivel ebben a legnagyobb a kitettségem, de annyira nem izgat az árfolyam az sokkal jobban, hogy jövőre megkapjam a 80Ft osztalékom részvényenként :)
Amúgy érdekes a kereskedés az elmúlt 1 hónapban. Néha kirántanak egy nagyobb pakkot, néha leöntenek egy nagyobb adagot. Szerintem egy nagyobb vevő, vagy alap vesszeget, de nem akar túl drágán vásárolni, úgy tűnik ráér. Lehet ő is várja a féléves jelentést és majd az alapján dönti el, hogy érdemes-e többet is megadni a nyomdáért.
Állami Nyomda