Azért gondolj bele amiket említesz cégek tulajdonosként ezekből mekkorát kaszál az állam + a haveri körök.
Ebbe a bizniszbe nincs helye "külsősöknek".
Visszatérve ANY-ra számomra meglepi volt, hogy nem esett az oszti mértékével.
Szerintem nekem szólt a HSZ.
Igen sokkal többet nem is mondanék. Tudok még az ÁAK-ról, ami szintén egy részvénycsomag része volt annak idején. Amit a polgárosodás jegyében lehetett volna jegyezni. Aztán ez szépen elsikkadt.
nem is nagyon jó a nagyon szétforgácsolt portfólió. 5-6 féle részvény bőven elég lenne számomra.
Azért érdekes, hogy nem akar kiárazódni az oszti, lehet hogy rosszul emlékszem elég régóta tartom a nyomdát, de eddig nem ez volt a bevett szokás.
Néhány nap (hét) és megyünk vissza 800 fölé...
"Most is nyugodtabb volnék viszont, ha nem Biztonsági, hanem Nemzeti Nyomdára magyarosítottunk volna."
Te lehet hogy igen, de nagybüfi a környékére nem menne -> azután pedig neked se lenne jobb :o)
Hidd el állami tulajdonba közép hosszútávon garantált a nonprofit vagy veszteség, főleg ezzel a remek brigáddal...
Jó ez így ahogy van.
Az armageddon volt, köszi Viktor! Olyan betonbiztos papírokon zakóztam akkor nagyot, mint a Richter. Ez, meg a Zwack lassabban estek, belőlük voltam kénytelen hígítani a többit.
Most is nyugodtabb volnék viszont, ha nem Biztonsági, hanem Nemzeti Nyomdára magyarosítottunk volna. :)
Tavaly utánaolvasgattam, akkor borítottak sokat a magánnyugdíjas einstandból, az azért verte le az árfolyamokat rendesen.
Szerintem most korrekt ára van a nyomdának, nagy meglepetésekre nem kell számítani, de én kezdő vagyok, tehát nem biztos, hogy érdemes a véleményemre adni.
Állami Nyomda