Ami elemzéseket mondnanak azok mind 1 éves célárak... szóval lehet vásárolgatni
Az meg külön jó ha Erstés elemzők foglalkoznak vele, mert ők még egy darabot nem vettek a papírból...
Nem is kell nagy újdonság, mert a Nyomda esetében az újdonság azt jelentené, hogy megszűnt a növekedési sztori.
Nekem bőven elég, ha minden újabb és újabb alkalommal (legyen ez gyj, tájékoztató, befektetői nap, bármi) megerősítést kapok arra, hogy él a sztori, hogy továbbra is megalapozottak a növekedési kilátások, hogy fundásan az egyik legjobb magyar tőzsdei cég a Nyomda.
Nekem ez bőven elég!
És ha így lesz, akkor csak ezután fog igazán tojni a tyúkocska (nem is akármit)!!!
Sziasztok!
Ma volt a Mid-Cap Show.
Annyit szürtem le, hogy továbbra is nagyon jó a sperpektívája a cégnek. Olyan technikájuk is van ami kb. 1000 km-es körzetbe nincs is.
Egyre több megrendelésre számítanak a régióban. A romániai gyárat már kétszer is kellett bővíteni. Szóval ezek nem nagy újdonságok. Az erste-s elemző 12-13000-re taksálják. Persze mikorra. Passz. Az erős euro az nem jó nekik, azt is mondták.
Szóval optimizmus van.
Szép kiöntés volt.. de az ilyeneket nem szabad figyelembe venni, amikor azt mondod, hogy hú de drágán vetted.. ezt honna tudhattad volna, hogy valaki pont ma akar önteni... ( lehetett határidős kidarálás is ...)
Állami Nyomda