Ha neked pont az arca jon be, akkor latens buzi vagy :D https://www.hostcity.com/speakers/alexandra-szalay-bobrovniczky Takard ki a hosszu hajat es ha ugy nem egy ferfit latsz, akkor gond van :D Egyebkent pedig a honvedelmi miniszter alibi poziban pawaskodo homokos ferjevel kell versenyezned, aki Andy kaszinoit kapta ajandekba, meg valami repulo gyarat a cseheknel.
Hát én nem tudom milyen ízlésetek van. Komolyan. Ez a nő - valljuk be - 10-es skálán 14-es arcra nálam. Itt mindenki a fiúkra bukuk rajtam kívül, vagy csak szimplán nincs ízlése? Hihetetlen ez az ország. :P
Varga Judit jöhet hozzám. Egy kétszát eurót fel tudok neki ajánlani a szolgálataiért. MEg mondjuk Szentkirályi alexandra is jöhet, ő megér nekem 300 eurót.
2008-ban vilagmeretu penzugyi valsag volt, bankok ezrei mentek csodbe. Most meg semmi sincs, de fideszisztan mar terden allva barkit leszop nemi valutaert :D
224bp-re ment itt a panikoltatas? "A Portfolio munkatársa szerintannyira nem kell aggódni a CDS-felár növekedésétől,hiszen a 2008-as válság során a mostaninál jóval magasabb is volt, ráadásul sokkal nagyobb szerepe is volt. „Ez inkább egy fontos mutató lehet, hogy hogyan ítélik meg most a magyar piacot, Magyarország” – fogalmazott."
Államcsőd