Csak úgy itt hagyom hétvégére...Dr. Ecsedi Ferenc -OTP Bank Nyrt., elnöki tanácsadó, Merkantil Bank(OTP leánybankja) felügyelő bizottság elnöke. És az ő lánya lett az új IG tag:) Nagyon komoly cég leszünk:)
Azt hittem ez egyértelmű, de igazad van, nem biztos. Szóval ez egy júniusi tranzakció, amiről pakk kolléga említést tett és 53fok kérdezett. A világon semmi köze a mai pakkeladáshoz. Mielőtt valaki félreértené.
Csak a felreertesek elkerulese miatt... ez nem a mostani, ha valaki azt hinne, es ezt anno ki is veseztuk... 😊 a mostaninal nem tudjuk mennyiert ment el a ceg 14,5%-a, de varjuk sok szeretettel a vevo nevet....
Az IT maximális létszámát növelték 5-ről 7 főre. Lehet ennél kevesebb is, páratlan szám lehet csak egy vezető testületben, ha nincs elsőbbségi szavazat
Mi ezzel a gond? Az IT létszáma 7 főben van maximalizálva. Ez nem jelenti azt, hogy 7 főnek KELL lennie. Maximum 7, de a 6 is összhangban van az ASZ rendelkezéseivel.
Aze van még egy erdekesseg. A kgyn a jegyzokonyvekben 7 it tag szerepel, de csak 6 van. Napkozben ennek nem tulajdonitottam jelentoseget. De ez igy hogy? Miert nem 6ot irtak be, vagy hoztak volna a 7. embert, ez igy eleg jo ellentmondas. Vagy majd 4 het mulva (egyszer csak ha kedvük tartja) bejelentik, hogy itt a 7. ember? Jogilag ezt nem ertem. Vagy ha a 7. it tag megvan, akkor arra megint kgy? Ertem én hogy a 7. it tagot el kell dugni, na de akkor is....
Akko Invest