Ehhez jon a kapcsolattarto, aki szinten a ceget kepviseli es ezt irta tegnap "Ezúton tájékoztatjuk, hogy a holnapi nap folyamán kerülnek közzétételre a közgyűlési előterjesztések, ahogy a meghívóban is szerepel"
egyrészt benne van a július 31-i közleményben hogy a mai nappal bezárólag kell közzétenni, márészt meg még így is benne vagyunk a határidőben mert például áprilisban (9-én) 21:42 és 21:48 között tették fel a 30-ai részletes napirendi pontokat :D amúgy lehet hogy 9ikét akartak írni de 8at írtak,. szóval mostmár ehhez tartsák magukat.
Szájról-szájra jár! :-) Mármint a sz.asszonyodhoz fűződő kifejezetten nem távoli kapcsolatod. Olyan mint a népmese. Az sem zárható ki teljesen, hogy holnap már a férje számára is ismert lesz :-)
Nem is tudtam h. a sz.asszonyhoz fűződő kifejezetten nem-távoli kapcsolatom ennyire ismert topicokon átívelően :D Apropó telekom! épp akartam itt a kollégának válaszolni, hogy az miszerint mindenki csak veszeget aztán tartogat és nem ad el senki, az még nem abszolut fokmérője a "kurva jó lesz"-nek :D
Akko Invest