Ezt itt elrendezik most es nem kovetik el azt a hibat megint... de koszi, ha majd ment ez is egy 10est mint altera - aw 1ev alatt akkor majd dobjuk ;-)
Törölt felhasználó2019. 03. 09. 17:35
Sztem sokakat meglepett, hogy az Akko bekerult a BUMIX kosarba, a hasonloan ures EST pedig se bux, se bumix, pedig ok is megfeleltek a kovetelmenyeknek ... nyilvan nem veletlen dolgok ezek. Tovabbra is tartom, hogy nagy dolgok vannak itt keszuloben. Nekem sem tetszik, hogy az arat leszoritjak es nem engedik elszallni... de masik oldalrol ertem is. Aki nem mer kockaztatni az nem is fog soha nagyot bukni, de nyerni sem. Az ido eldonti majd kinek volt igaza. En hiszek benne es meg fogok is boviteni.
Nem tudom ki a pittike, de akkor jó, ha nem vagyok olyan :) De annyira mégse vagyok jó, hogy lecsaptal volna a személyes tali lehetőségére :p Csibész igen. :)
Szó volt arról az egyik közgyűlésen, hogy bevonják a saját részvényeket, de ezt nem támogatták elegen. Alteránál is a saját részvényeket adták el a végén, ha jól emlékszem.
Ádámosi összes ráfordított pénze / összes részvény, amivel irányítani lehet. Saját részvényt vedd nullának. Mert az bevonható egy többségi tulajdonosi döntéssel tollvonással és nem emelné a cég értékét, ahogy normális cégnél tenné. Na így....
Akko Invest