Na helló mindenkinek, ezek szerint az a forgatókönyv lesz, amire lehetett számítani. Legalábbis eddig így látszik... nem egy nagy cég jön ide, hanem szépen fölépítik az Akko-t. Hosszú távra érdemes lesz tartani, jó lehet egy korrekt osztis papírnak is. Ingyen pénz, ingyen ebéd nincs... miért lenne?
Igazából ezt kerestem: Peti84 2019. 04. 30. 17:34Előzmény: #5039Törölt felhasználó#5041 AGY varázsolt egyet. AGY69-é volt az Elitur Invest (2018.szeptemberi alapítás). Az Elitur Investé lett (2019.márciusában) a STRABAG Property and Facility Services Zrt. (2017-ben 17,8 milliárdos nettó árbevétellel, és kb 1 millárdos üzemi eredménnyel viszonylag üzemeltetés területén nagy és ismert cég). Most az Elitur Invest megy a Wallisholdingba. Szép és gyors út volt. 😊 Grat a karmesternek.
Peti84 2019. 04. 30. 17:46Előzmény: #5044 Akos86#5047 Lehet kapós nekem feltétlen nem kellene a Wing (na jó azért nem lenne bajom vele, aki mer nagyot álmodni, hajrá Én óvatosabban kezelem azért) . Ezen is meglepődtem hogy közvetetten a STRABAG Property and Facility Services Zrt. az AGY. Szép. Nem gondoltam volna.
Vissza engedik szerintem. Én a reakcióra vagyok kíváncsi és a Modikára. Egyébként már úgy meg van csűrve a dolog hogy kész csoda hogy Ők tudják, hogy merre az arra. Ennek a cégnek a hiányzó részét adta AGY 2019.04.30-án talán, de akkor Veresék még nem jöttek elő az Akkoban. Most már veresék előjönnek az Akkoba és megy ebbe a faciliti nagy része. Hát egyébként nem lehet egy rossz szavunk sem, mert kezdik egészen jól "feltőkésíteni" az Akkot.
Akko Invest