Sylard-dal értek egyet, ha jól emlékszem mióta AKKO van a BÉT-en, még nem volt benne felfüggesztés, én is jelentős küszöbátlépéses hírre számítok. A továbbiakat illetően meg sok lépés lehetséges, a sorrendet illetően csak tippelni tudnék, de az a sejtésem, hogy fel fognak pörögni a dolgok sok hírrel, sűrűsödő bejelentésekkel, növekvő forgalommal /és (sajnos) híguló fórum színvonvallal:), de majd csak túl éljük valahogy. /
Én is már jó ideje vagyok a papírban, a járvány ideje alatt kicsit el is engedtem a dolgot, ettől függetlenül tartottam a pozit. Most pozitív várakozással tekintek a mai nap elébe. Remélem, ezt a fügét aranyesővel locsolják :D
Az Akko sztori elejétől kisrészvényes vagyok, de nem emlékszem, hogy barmikor is felfüggesztették volna kereskedést valami himi-humi okkal ( ala Est-Enefi-Opus-Konzum). Remélem/hiszem hogy jó hír lesz és ha igen akkor valami komoly lesz.
A talaj mindent megtart ;) hát akkor arccal előre a holnapnak, esetleg téteket megtesszük, hogy ki mire számít kedden? Tudom, tudom, semmit nem lehet tudni, tippek, tétek, turn, river?
Erre kiváló példa a waberers, elkezdett zuhanni egy olyan papír amelynek nincs támasza, mit lehet kezdeni vele, semmit..... Úgy esett éveken keresztül h nincs semmilyen támasz...
A technikai elemzést érdemes úgy kell kezelni h ne hagyja az ember h korlátok közé szoruljon, tehát azt állítsa h márpedig a történelmi csúcs fölé nem mehet az árfolyam, ott mindenképp realizálni kell, ott muszáj a take profit, ott vége a storynak, aki így gondolkozik annak az elmaradt haszon lehet a jutalma.
Csak Zombori "Taktikus" Sándor barátom tudnám idézni "Az első percekben a stabilitásé lesz a főszerep. Ami atután jön, az majd a következő percek történése lesz." Szóval 9 után, tuti a stabil árfolyam, utána majd lesz valahogy.
Akko Invest